- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нашите не ме пускат никъде!
Здрвейте, на вси4ки тийнове. Проблема ми е, 4е мама и тате не ме пускат да излизам, най-ве4е, като по4нахме у4илище. По4ти на 15 съм имам брат по цяла седмица го гледам и му помагам, помагам вкъщи винаги никога не правя обратното на това, което ми кажат нашите, имам доста добри оценки, но мама и тате ма пускат най-много за 1 или рядко 2 4аса, ако закъснея след 7 или най-късно 7 и 30 има кавга. Незнам какво да правя, моля помогнете, ако искате.
>Отиваш в някой супермаркет.
>купуваш въже, чували, гумени ръкавици.
>Взимаш нож от вкъщи.
>Убиваш родителите си докато спят!
>Използваш закупеното за да прикриеш следите и да се отървеш от телата.
>......
>Вече си свободен да правиш каквото искаш.
Почти на 15 си,нормално е да не те пускат. Но пък чак до 19:30 да си у вас, раничко си е.Поговори с тях да те пускат поне до 20:30.Мисля,че на твоята възраст не трябва да излизаш до по-късно.![]()
Последно редактирано от justmee19 : 10-06-2012 на 17:47
Ами поговори с тях. Или просто се примири :X
Не те пускат, защото държат на теб, не искат да ти се случи нещо лошо. Според мен не можеш да направиш нищо на този етап освен да чакаш да пораснеш.
пич нямат ти довериеспечели си го! и аз допреди 2 години бях така, макс. до 8часа на вънка
а сега съм на 14 и заради вечерният час трябва да се пребирам в 10 най късно . а и наще до толкова ме пускат
^ За какво доверие говориш, бил си на 12, някак нормално е да те пускат до 8, дори и да ти имат цялото доверие на света :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Много се дразня като ги видя тези теми.Какво за Бога очакваш да направим ние?!А ако някой ти даде съвет, перфектно знаеш, че ще от рода на "поговори с тях", "спечели доверието им"...
Малка си, пука им за теб, колкот и да им обясняваш, че вече си голяма, няма да помогне. Примири се.
Бтв ако някой ден видя почти 15 годишната си дъщеря с аватар като твоя не само, че няма да я пускам никъде ами и достъп до интернет няма да има.
Говори с тях , кажи им че могат да ти имат доверие и поне събота и неделя да те пускат до 20:30 .
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
не си ли с езмаислял/а че с етревожат да си до късно по улиците...макар че те пускат само за 1-2 часа по - добре поговори с тях или смао смайка ти / баща ти помоли ги да те пускат от към 3 - 4 часа ил итам колкото искаш до към 7- 7:30 абе сикам да кажа да те пускат следобят до уговореният час и вече да си правиш каквото решиш...