- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правя.....объркана сам вече ;хх
въпреки че е тъпо да искам помощ от напълно непознати но ще го направя![]()
влюбена съм в един от приятелите ми от доста време.....преди седмица нали бяхме излезли (само 2мата) и говорехме си, смяхме се...но преди да си тръгне ме целуна....имах чувството че ще полетя. След това нали почнахме да излизаме целувките продължаваха а аз бях меко казано най-щастливата. Но ''най-добрият'' ми приятел му е казал че пуша (а аз наистина не исках той да научава за това ) и сега се държи много студено с мен ...дори ми върза тенекия...да го чакам 1 час като идиот....някои ще ми даде ли съвет....и моля ако мислите само да обиждате по добре не се занимавайте
...благодаря предварително !
Ако си на 10 - спри цигарите, ако си на 16 и той се държи така, значи той е с мислене на 10 и го зарежи.
Защо не беше честна и откровенна с него?Така или иначе ,все някой ден щеше да разбере,но то се иска малко мисъл за това.Както и да е .
Неговото ще е много детинско,ако те заебал заради това.Ако ти го харесваше толкова,щеше да се замислиш дали да не ги спреш,ще мислиш и за здравето си.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Абе я бе,ще спира цигарите,щото той е с мозък колкото паднало дърво.Да ги спре,защото я прецакват-да,обаче заради него не.
На колко сте?Наистина супер детинско е постъпил,и то не виждам защо.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Чакала си го един час без дори да ти каже,че няма да идва? И още се чудиш как да му задържиш вниманието?
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Ако някой ми се сърди заради такава малоумна причина, не бих го чакала един час...не се занимавай с дечковци.
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
Еми спри да пушиш, ще станеш човек![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
И двамата сте постъпили глупаво. Поговорете си, за да няма повече такива недоразумения.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.