- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- съвет ...
Здравейте!Искам просто да споделя моята история със вас и ако може някои да ми каже защо така се получаваТака ... аз ходя с едно момче вече 4 години . Той казва,че ме обича адски много както и аз него разбира се.Той все има някакъв ангажимент или някаква причина и се виждаме веднъж седмично .Ако аз му звънна ще се чуем ,а той почти не се сеща да ми звънне ...А като му кажа,че искам повече внимание започват мрънкания,че не може и има много работа и т.н. А да живеем заедно или за брак и деца дума да не става ... Едва ли не виждаме се само веднъж седмично правим секс преспиваме заедно и на сутринта той пак има работа и историята се повтаря от начало ... Според вас каква може да е причината за това безразлично държание
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
и сама добре знаеш;
Че наистина има работа?
Колкото и да ни се иска, светът не се върти само около нас.
И спря да се върти за миг земята..
Била съм и от двете страни.
Иии, и двете страни са просто отвратителни.
1.Той нямаше кой знае колко работа, само университет, но всяко едно нещо го правеше, че е толкова важно, сякаш е президента и трябва да му се кланят. И, виждахме се, доста, но не толкова, колкото аз исках, а аз цялото време си давах за него.
Разделихме се. Чувствах се много добре, започнах да имам време за себе си, и да правя хиляди неща.
И сега ..
Появи се един мъж, аз исках просто да се разнообразявам с него, но той искаше да задълбочи и започна да се опитва да ми влиза в пространството ..
Спрях да говоря с него.
Появи се един младеж, и той се опита да се набърка - още си говоря с него, но загубих желание да го виждам, защото единственото, от което имам нужда е, веднъж- два пъти седмично да съм с някого, който емоционално е като мен - да не си говорим много, просто да има емоции.
И това е.
Сложно е да отделиш цял ден. Ако го имах този ден, щях отдавна да го дам на семейството ми. И на мен ми зададоха подобен въпрос индиректно, и това последва - отидох си у нас, да видя нашите.
Просто, личното време в един момент става много.. лично и важно. И сега разбирам бившия, лошото е, че съм станала много по-зле от него в това отношение.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ох, милата, 4 години са много време. Нормално е да искаш да прекарвате повече време заедно. Прецени сама дали има смисъл от тази връзка, защото колкото и да се обичате, понякога чувствата не са достатъчни.
Има ли желание - има и начин. Колкото и работа да има ,ако ти отделя време само за едното преспиване...![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Вече не знам какво да направя и как да се отнасям ... Обичам този човек повече от всичко,но наистина понякога чувствата не са достатачни ... Да вярно е ,че когато сме заедно се държи перфектно,но искам повече внимание ... знам ли .. понякога си мисля,че причината е в мен![]()
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
Принципно може да си има и друга. Предполагам това биха си помислили повечето хора.
А може и наистина да няма време. Има хора, които наистина работят много и един цял ден ако можеха да отделят...
Сигурно се чувстваш пренебрегната, но има и хора, които не могат да отделят цялото си свободно време (ако имат такова) само на един човек. И аз не мога. Имала съм гаджета, които искаха.. но си държах на своето. И сега не мога, други са ми приоритетите.. понякога за приятелите си време нямам, с които съм израснала и сме прекарали години наред заедно... а какво да говорим за гадже. Просто се опитай да го разбереш.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Опитвам се ... обаче понякога нервите ми не издържат ...
Някак сте си свикнали, поулегнали сте и дори, едва ли не, се приемате за даденост. В един момент това е напълно нормално, като се погледнат всичките тия 4 години. В друг, обаче, се изисква един сериозен разговор и търпение.
Ако искаш сериозна връзка, евентуално, съвместно съжителство, брак, деца по- добре се замисли дали искаш да е с този човек, защото смятам, че връзката ви няма бъдеще. Съжалявам може да звучи гадно, но така мисля аз? Фактът, че се замисляш и отделяш толкова време и внимание да премисляш всяка една крачка и дейност във връзката ви нещата не са добре. Тормозиш се, знаеш, че нещо не е както трябва. Имаш съмнения. От личен опит мога да ти кажа, че 99% няма да ви се получи.![]()
Ауе... толко па елементарна да си че да не се усетиш.... Ама 4 години щом го траеш момъка... за бой си ти.. не той.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House