- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя е уникат
Тя просто е уникална тя е толкова красива просто неповторима когато я погледна в нейните очи аз виждам само красота и красота бих дал всичко за нея бих смъкнал всичките звезди всяка една песъчинка на плажа бих забрал дори морето би изсушул само да я имам тя e уникат а не поредният дубликaт когато тя ми проговори аз целият настръхвам за първи път се случва това много хора ще кажа хаха този какви ги дрънка но те просто не са усещали това чувство което аз в момента дори и на здрасти да бъдем тя ще си остане в мисълта ми ше си мисля как продължаваме да си говорим но това което аз изпитвам към нея е нещо прекрасно банален ставам но тя е уникат няма какво да кажа вече нямам мисъл в главата си тя е заела цялото пространство в умът ми ПРЕКРАСНА Е !!!
Последно редактирано от psihoto123 : 10-02-2012 на 19:36 Причина: Малко грешки
Лично творчество е малко по-надолу.
Радвам се за теб иначе![]()
Май си сбъркал раздела![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
БРАВо браво
ооооо (умилява се) <3
ей това е състоянието, в което искам да виждам хората. отвъд егото, извън думите, когато всичко (друго) е без значение, когато светът не започва и не свършва с теб. когато си нищо и всичко едновременно. когато си 1 с природата. еххх...
PyCoKoCkA93 Толкова си откровенна та на този раздел не пише ли любов
Последно редактирано от psihoto123 : 10-02-2012 на 19:41 Причина: збарках
Не бе,казвам го без лоши чувства.Раздел Лично творчество ми се вижда малко по-подходящ,но нищо.Радвам се,че си щастлив.Споделено или не,че го прочетох до половината?
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Говорете си.
Може да преодолеете момента на "Здравей - здрасти", с някаква тема за разговор.
Само внимавай да не я изпуснеш за някоя простотия или понеже си срамежлив или заради друго момиче или нещо такова.
ама така както си го написал без никакви препинателни знаци уби всичко.
Леле как си събра мисълта в толкова дълго изречение? Не, сериозно много се радвам за теб!![]()
Да беше сложил някоя точка или запетайка.. ей така за цвят.
Иначе.. тя знае ли че ти изобщо съществуваш?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House