Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
"Ако погледнеш в черна дупка, тя също почва да се взира в теб."
Сериозно, не знам дали тва е моментно, или вярно си в кофти период, обаче е крайно време да престанеш.
Имаш натрупана агресия явно, излей я. Викай, крещи, отиди в някоя зала и поблъскай, пусни си някакво много хард парче...(пр. http://www.youtube.com/watch?v=kIBeYoP9Wi0)
После почни малко по малко да си възраждаш старите хобита. Вложи се в нещо и го прави със страст, просто нека да те поглъща и да ти доставя удоволствие. Щом си в университет - учи, навлез наистина дълбоко в материята, почувствай се уверен и знаещ, мотивирай се. В един момент ще си припомниш усещането да си истински доволен от себе си.
Излизай повече, ама без тия саморазрушителни истории, включващи покъртителни количества алкохол; нека си бъдат човешки излизания. Идеята е да разпуснеш, пък и така няма начин да не се запознаеш с доста нови хора, не малък процент от които ще си заслужават вниманието.
Въпросните момичета, които напоследък са се завъртяли край теб може наистина да са били свестни, но практиката показва, че само тва не е достатъчно, трябват привличане и интерес. Не се самообвинявай, че си ги отблъснал, така си го усетил просто; ако някоя истински ти беше харесала, мога да се обзаложа че тая тема нямаше да бъде пусната, понеже вниманието ти щеше да е ангажирано със съвсем други неща, вероятно и в един момент щеше да се почувстваш влюбен и такаМ.
Блъсках (бокс), на китарата започнах да дрънкам по малко, излизам си...г/д всеки ден - дискотеки, партита и т.н, но човешките излизания не ми стигат и ми става кофти, запознах се с много нови хора, немалко готини при това, в това число и момичета.
Имаше привличане и интерес, но наистина аз преебах нещата по един или друг начин... ще видим де, ако мога ще оправя нещата.