Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
Добре, има ли някаква причина да си станал такъв? Нещо го е провокирало, не ми се вярва цялата тази промяна да е дошла ей така от нищото.

Иначе - спри с вредните вещества. Те решават проблема само временно, няма нужда дори аз да ти го казвам, и сам го знаеш. Според мен ти решението на проблема го знаеш и сам, без да е нужно целия форум да ти пищи на главата. Но или ти липсва решителност, или те е страх от нещо. Което и от двете да е, дори и въобще да не съм права за казаното - ти имаш нужда от промяна. И то много радикална. Защото всичко това започва да вреди. Не само физически, ами и психически. Просто се превръща в един страшен бич, който после трудно се премахва.

Върни се към старото си Аз. Може да е трудно, може да не го искаш, но май е нужно.
Започни да имаш доверие на хората, поне на тези, които са го заслужили.
Бъди по-грижовен и най-важното - наркотиците и всички такива помии .. Не ти правят услуга.
Всъщност всичко започна след кофти раздяла...колкото бях щастлив преди, толкова не съм сега. : )
Но не е само това, напоследък кофти неща се случват като цяло. Аз даже не "бягам" от проблема, просто се разнообразявам, разсейвам, забавлявам се, а тогава кофти мисли няма. Решението на проблема не се крие в наркотиците, нито в спирането им...по какъв начин ще се почувствам щастлив, ако спра да си правя кефа? Иначе нямам проблем с тях, нито зависимост, нито го правя прекалено често...
Старото ми Аз малко умря... но как по-точно да се върна към старото ми Аз, дори не мисля както преди?
Доверие имам на някои хора, вярно доста по-малко са от преди, но поне знам, че е доверие доверие. Не мога просто така да започна да имам доверие на хората, трябва да го спечелят и заслужат.

Аз не се съжалявам, просто не се чувствам щастлив. : )