.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 119
    Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    еми ще си намеря др да ми направи
    ще те карам с колелото до гробищата безплатно ^^
    ОДИН!!!

на рамката ли
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Град
    планета на маймуните
    на рамката ли
    да
    ОДИН!!!

аз искам в кошница
    WindScar <3333

Град
    планета на маймуните
    аз искам в кошница
    добре де в кошница :<
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Просто някои неща не зависят само от нас... : )
    Разбира се, но точно тези неща които не зависят от нас не трябва да се оставяме да ни притискат в дългосрочен план. Като не зависи от теб и не можеш да го промениш, приемаш го такова каквото е и се адаптираш.

По-лесно е да се каже отколкото да се направи, знам, ама в даден момент приемането си идва естествено. И ако можеш да упражниш контрол върху това което трябва да приемаш, ще си улесниш живота значително.

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Постоянно виждам някви ретарди, които са щастливи и започнах да се чудя какво ми има на мен, с какво са повече от мен и защо не мога да бъда и аз щастлив?
    В последно време се завъртяха няколко свестни момичета, които обаче игнорирах и прогоних, защото не ми пукаше, предпочитах да се наливам с водка, да перкам амфети и кристали, както и да си избивам комплексите върху хората, които нищо не са ми направили. Толкова ми е изветрял мозъка, че просто не съм си с моето съзнание, някви халюцинации, чувам разни неща, станал съм супер агресивен, краен и не ми пука общо взето за нищо, нито университет, нито момичета... нищо. Казах на най-добрата ми приятелка, че ще я пребия и изнасиля...развалих си отношенията с много хора. Единствената ми утеха е в свнщините, простотиите и антисоциалните прояви, но това не променя факта, че се чувствам нещастен и самотен.
    А преди не бях такъв, бях щастлив, добър във всичко, с което се занимавах, държах се добре с хората, спортувах (дори професионално се занимавах със спорт преди), бях влюбен, отнасях се с момичето като с принцеса, бях по-щастлив от всякога...бях шибан рицар в 21ви век!
    Просто исках да си излея душата, докато чакам да дойде поредната вечер, в която ще се пръсна и ще ми е хубаво...поне до сутринта. : )
    Стегни се за Бога! Млад си още. Тепърва ти предстоят истински проблеми и тревоги. Надявам се това да те успокоява. За момента мога само да ти кажа да замениш бившата си с някоя по-добра, а приятелите ти биха те разбрали, ако наистина държат на теб.
    Последно редактирано от OutlawGirl : 10-07-2012 на 11:56
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

искам на кормилото
    WindScar <3333

Град
    планета на маймуните
    искам на кормилото
    добре и там :<
    ОДИН!!!

искам аз на колелото, ти пеша
    WindScar <3333

Град
    планета на маймуните
    искам аз на колелото, ти пеша
    я марш в лилавия ковчег
    ОДИН!!!

има само черни ;c
    WindScar <3333

Град
    планета на маймуните
    има само черни ;c
    ами няма да мреш днеска скачай на колелото да те прибирам у вас
    ОДИН!!!

аз съм си в нас
    WindScar <3333

нда и на мен така, няма бе, аз не пуша, само тука се лигавя.
    WindScar <3333

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от OutlawGirl Виж мнението
    Стегни се за Бога! Млад си още. Тепърва ти предстоят истински проблеми и тревоги. Надявам се това да те успокоява. За момента мога само да ти кажа да замениш бившата си с някоя по-добра, а приятелите ти биха те разбрали, ако наистина държат на теб.
    Абе имам си и 'истински проблеми', не е като да няма. Приятелите ми не ме разбират...изобщо, с всеки изминал ден си развалям отношенията с повече хора (не само по моя вина). Иначе написах вече, не е като да няма момичета около мен, не е като да няма интерес към мен, а с едно свестно момиче доста преебах нещата, но ще се постарая да ги оправя и ще видим...ама нещо не го виждам. Хем не ми се занимава изобщо, хем може би си заслужава, а съм станал резервиран ...

Голям фен Аватара на adoreher
    Цитирай Първоначално написано от smrt Виж мнението
    най са ми смешни тия дето парадират с тва, че пушат трева
    ти да видиш
    за сефте да съм съгласна с теб

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    пуша по 3 пъти на ден
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от adoreher Виж мнението
    ти да видиш
    за сефте да съм съгласна с теб
    и ми краде думите на всичкото отгоре :Д

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ще прозвуча може би изтъркано, но ти трябва любов. Толкова просто звучи, че не мога да повярвам колко трудно се намира бе, ебаси.
    Чак ме заинтересува темата ти, а е неделя вечер, и аз не съм се прибирала в нас от сряда-четвъртък, и не ми се спи самичка май още.
    И аз бях така до скоро. Поне докато нямаше любов в живота ми. Един ден се осъзнах, че съм на кристали 8 дни, без да съм си легнала, не съм яла от 4, не съм се прибирал от 5, а съм излязла уж за едно кафе, с -10 килограма съм, приличам на нищо, а по принцип не съм крайно зле изглеждаща, харча по нехуманни суми, а не ги изкаравам аз, и съм 17-годишна лигла, заобиколена от безброй утайки, с които се виждах в продължение на много време, а реално всеки го болеше фара за другия. Е, това ми се беше случило преди известно време.
    И дните ми бяха уж мега разнообразните, защото ми се случваха много неща постоянно, разбираш ли - от едно място се бутам на друго, от едни хора, попадам с други, ебаси изчаткалите типове.
    Тренирах баскетбол, занимавах се сериозно, спрях. Ходех на уроци, ходех на училище, имаше около мен сравнително нормални хора, ако ги определяме по общоприетите критерии за нормален човек, нормални има ли, не знам, хахахах.
    Да, но в един момент пълна демотивация, пълни свинщини, и всичко започна преди 4 години, но ставаше все по-зле с времето... докато не срещнах един човек, който ме накара така да ми пука за него, че да ми пука за някого повече от мен, колкоти и егоистична да бъда, че да се замислям повече, и така се понамалиха свинщините, и сега е по-яко... Просто трябва да усетиш нужда от такъв човек, да го намериш. А ако не може, то за себе си. Замисли се, само ти можеш да спреш свинщините, да промениш това в теб, което не ти харесва. Промените си ги правиш ти, ако наистина искаш нещо по-различно.

Град
    София
    Позна И аз знам много добре какво ми трябва, но това не е като да имаш неща и да мислиш къде да се пръснеш...
    Дано намеря такъв човек.
    Радвам се, че някой ме разбира. : )

Град
    Аахен
    Ти пък предлагаш на човека да замени една зависимост с друга, този път от човек.

Любовта е мега яката работа, ама човек трябва да се научи да е самодостатъчен според мен, защото е ужасно да си зависим от някого.

Град
    София
    Не зависимост, просто любов... и нещата покрай нея ;д

Град
    Аахен
    Абе тва за което тя говори е зависимост, аз ѝ обяснявам ама тя не чува :Д

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    За мен, Драго, напоследък е зависимост да си имам гаджета, хахах. Като цяло мъже в живота ми винаги е имало, обичам мъжете, това не е тайна. Просто аз имам нужда да обичам някого, той да ме обича, и да ми дава стимул да се бутам напред, а не по цял ден и цяла нощ да не си лягам дни наред, и да търча от място на място, от хора на хора.
    Мноо' не ме бива, правя простотии постоянно, ама гледам да има напредък, и се боря със себе си постепенно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си