.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 119
    Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ама това съм аз, частен случай, любовта не е зависимост. Има хора, които не изпитват моята нужда.
    Има хора, които просто искат да си се чукат с някой всеки ден, да си гушкат и цункат някой всеки ден, да бъдат същевременно приятели с него, а защо и да не се будят заедно? И това не си го поставят като цел, нито пък не могат да живеят без това нещо... просто... любов.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Е па - всеки си намира с какво да си запълни времето. Дали ще е с половинка, дали ще е с цъкане на wow, dota, daiblo III, спорт, четене на книжки.
    С цъкане на дота се става ретард.
    С четене на книжки се става или ретард, или хилярдер.

Така де - хвани се на първо време с редовен спорт, щото сгодните женици са доста малко. Пък другите работи ще се наредят.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree Виж мнението
    Ама това съм аз, частен случай, любовта не е зависимост. Има хора, които не изпитват моята нужда.
    Има хора, които просто искат да си се чукат с някой всеки ден, да си гушкат и цункат някой всеки ден, да бъдат същевременно приятели с него, а защо и да не се будят заедно? И това не си го поставят като цел, нито пък не могат да живеят без това нещо... просто... любов.
    И пак не съм съгласен с това че изкарваш любовта като панацея.

Първо, за да можеш да започнеш връзка а и за да можеш да и се насладиш, е желателно да си оправиш първо проблемите в персонален план.

Второ, любовния живот е само един аспект на цялостния. Има доста други неща, които не са свързани пряко с него: учене, работа, здраве, приятели. Ако си намери гадже, ще реши един проблем, но другите ще останат.

Реших, че ще правих критичен анализ на книжлето на Адолф.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Не е въпроса просто да си хванеш гадже...

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    И пак не съм съгласен с това че изкарваш любовта като панацея.

Първо, за да можеш да започнеш връзка а и за да можеш да и се насладиш, е желателно да си оправиш първо проблемите в персонален план.

Второ, любовния живот е само един аспект на цялостния. Има доста други неща, които не са свързани пряко с него: учене, работа, здраве, приятели. Ако си намери гадже, ще реши един проблем, но другите ще останат.
    Баш, баш. Ти ще кажеш, защото не си имал такива проблеми.

Как да ти кажа, че е имало дни, в които наще не са знаели къде съм. Излязла съм вечерта за една бира и белот, казала съм, че ще се бавя час, а съм се прибирала след 4 дни. За тези 4 дни телефонът ми е бил изключен, аз съм била на майната си, 30-40 км от града с някви гига изгрещелите хора, с които сме се виждали 3-4 пъти преди това да правим някакви простотии. Знаела съм, че наще се притесняват, ама се прибирам след 4 дни с -5 кила, и са ми падали гащите на вратата, като отключвам пред нашите. Даскалото го бях преебала временно, вярно е че винаги съм имала 5,50 де, и тогава имах, но малко по-трудно. И не ме интересуваше, въобще по нинакъв начин не ме смущаваше, и го примах за нормално ежедневие. Просто не ми пукаше за нищо. Трябваше ми човек, който да ме раздруса, и да ми вкара малко акъл, за да ги събера аз моя. С наще не се получаваше, те все бяха заети, даваха ми постоянно пари, за да наваксат липсващото внимание доста пъти. Вярно, пичове са наще много, ама... Обкръжението ми тогава бяха затънали повече и от мен. И в един момент просто се появи човек, който ми показа някаква страна, която бях забравила. Така се случи, че и въпросният човек го намерих за привлекателен, както и умен същевременно, и се влюбих в него. И така на мен ми помогна любовта. Помогна ми да се опомня. Затова давам за пример любовта. Не е решението, но ако е в моята ситуация, ако срещне такъв човек... помага.

Супер фен Аватара на RedArmy
    Едва ли има човек, който да те разбира по-добре от мен.. Беше ми достатъчно да прочета само първите ти няколко изречения за да разбера за какво говориш.. Даже не да го разбера а да го усетя. И аз съм в абсолютно същото положение. Вярно е че чак до наркотици не съм стигал и се надявам да не стигна, но алкохола и цигарите си бяха редовни по едно време. Сега взех да ги намалявам, но от това не ми става по-добре.. Макар че сега се чувствам малко по-малко пропаднал. Не знам какво да ти кажа, ако знаех щях и за себе си да го приложа, но не знам. Ако това е някакво успокоение, това състояние не е само при теб
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Град
    София
    Аз не съм загубил надежда все още. :Д
    Но се радвам, че има хора, които ме разбират...

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Де бе хора ... живнете малко. Стига сте депресирали ... има и хубави неща в тоя живот.
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Много важно да не губиш надежда и да приемаш всичко с чувство за хумор, дори когато сърцето те боли. Надявам се че всичко тва е временно, вярвай и ти Знам какво да да живееш във фалш и лъжа, всяка вечер да се напиваш и да лъжеш всички че не ти пука за нищо, а себе си да не можеш да излъжеш. Да си заобграден с много приятели в заведенията, но да няма такъв, на когото да споделиш като на брат и да те разбере.. И това постепенно спира да е начин за справяне с проблемите и се превръща в начин на жиивот.. докато един ден не си кажеш "край". Когато стигнеш дъното, единственият път е нагоре.. защото вече нямаш накъде да пропадаш, няма какво да губиш.. остава ти да изплуваш. Така че ти пожелавам бързо изплуване и дано скоро намериш "дамата на сърцето си", която да те промени и да те накара да виждаш щастието в реалния живот. Защото красиви момичета има, но на пръсти се броят тези, които да могат да те разберат и да погледнат в душата ти и да опознаят истинската ти същност.

Град
    София
    Разбира се, че има. Аз не съм депресиран или отчаян... просто не чувствам нищо, което само по себе си не е далеч от това да се чувстваш нещастлив.

Супер фен Аватара на Chrizz
    Град
    в парка
    спираш/намаляваш наркотиците и алкохола и всичко малко по малко се нарежда
    + тва дето казаха по-нагоре - да си намериш някакво занимание, било то хоби, спорт или работа а-у..
    Последно редактирано от Chrizz : 10-08-2012 на 21:07
    Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..

Сега се сетих нещо и ше го напиша :д Има и хора с по-"трудни" характери, които дори да им се случи нещо което цял живот са искали, пак не са доволни и/или бързо се насищат на това нещо.. Аз съм от тях и това още повече усложнява ситуацията. Имах момичето, което като характер напълно отговаряше нa идеала ми, но провалих всичко защото просто съм си такъв. Не, че не мога да обичам, мога, но зодията явно си оказва влияние (макар че не вярвам в такива неща). Някъде беше казвал че си скорпион така че предполагам че и при теб има нещо подобно. Иначе намирането на работа донякъде наистина ше ти помогне, но.. донякъде.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Do you even lift?
    Grumpy old madman

Град
    София
    Скорпион съм, ама и аз не вярвам в зодиите. ;д
    За пореден път ще го кажа, наркотиците няма да направят разликата, нямам проблем с тях...

Супер фен Аватара на Chrizz
    Град
    в парка
    каза, че си агресивен и асоциален (асоциални изяви де)..
    тука амфютките имат пръст :С
    Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..

Град
    София
    анти-, не а- ;д
    иначе имам богати социални контакти хаха
    не, малко преди тях...

Супер фен Аватара на Oldschool
    Като те видя следващия път и ще те наритам, чак до правия път... обещавам.

За другите - всеки може да затъне в лайната, ама силните хора успяват да излязат, а другите потъват натам, където им е мястото..

Мега фен Аватара на RagioL
    Като видях заглавието на темата първото което ми изникна в главата е това:

Бързичък си си ти.

Град
    София
    Има няк'ва светлина в дъното на тунела. : )

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Като видях заглавието на темата първото което ми изникна в главата е това:

Сериозно ли...?

Мега фен Аватара на RagioL
    Дори се замислям дали да не прочета книгата.

Имам някво огромно желание да ударя някого, и май тва ще да е автора, с неговите наркотици, не че имам мерак да го ударя, просто в момента това ми дойде на акъла, просто искам да ударя някого, а само той за сега е писал, че ползва наркотици
    ох никой да не ми обръща внимание
    даже нне знам кво говоря
    сърби ме челото, а не искам да го чеша, да не се разрани
    това е моята лична борба
    чувствам се ужасно, чак смятат да злоупотребя със студен чай и бисквити
    смятам да надуя зайченцето бяло и да се откъртя
    още една такава тежка нощ ще е..
    да..
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Град