Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
И пак не съм съгласен с това че изкарваш любовта като панацея.

Първо, за да можеш да започнеш връзка а и за да можеш да и се насладиш, е желателно да си оправиш първо проблемите в персонален план.

Второ, любовния живот е само един аспект на цялостния. Има доста други неща, които не са свързани пряко с него: учене, работа, здраве, приятели. Ако си намери гадже, ще реши един проблем, но другите ще останат.
Баш, баш. Ти ще кажеш, защото не си имал такива проблеми.

Как да ти кажа, че е имало дни, в които наще не са знаели къде съм. Излязла съм вечерта за една бира и белот, казала съм, че ще се бавя час, а съм се прибирала след 4 дни. За тези 4 дни телефонът ми е бил изключен, аз съм била на майната си, 30-40 км от града с някви гига изгрещелите хора, с които сме се виждали 3-4 пъти преди това да правим някакви простотии. Знаела съм, че наще се притесняват, ама се прибирам след 4 дни с -5 кила, и са ми падали гащите на вратата, като отключвам пред нашите. Даскалото го бях преебала временно, вярно е че винаги съм имала 5,50 де, и тогава имах, но малко по-трудно. И не ме интересуваше, въобще по нинакъв начин не ме смущаваше, и го примах за нормално ежедневие. Просто не ми пукаше за нищо. Трябваше ми човек, който да ме раздруса, и да ми вкара малко акъл, за да ги събера аз моя. С наще не се получаваше, те все бяха заети, даваха ми постоянно пари, за да наваксат липсващото внимание доста пъти. Вярно, пичове са наще много, ама... Обкръжението ми тогава бяха затънали повече и от мен. И в един момент просто се появи човек, който ми показа някаква страна, която бях забравила. Така се случи, че и въпросният човек го намерих за привлекателен, както и умен същевременно, и се влюбих в него. И така на мен ми помогна любовта. Помогна ми да се опомня. Затова давам за пример любовта. Не е решението, но ако е в моята ситуация, ако срещне такъв човек... помага.