.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: ПОМОЩ! :(

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София

Unhappy ПОМОЩ! :(

Здравеите , таа ето и моята случка незнам дали някои ще ми повярва но , ще опитам дано нищо не ми коства. Таа преди може би преди 1-2 седмици стана нещо много странно със мен , докато сладко си спях през деня , сънувах как излизам от тялото си и се разхождам из вкъщи , неумоверно се върнах в тялото си и се събудих като на ръката си имах белег все едно от oпарено имаше пръсти , абе да го кажа с една дума имах ръка върху ръката си (говоря за ръка все едно е била oпарена и дирекно е сложена върху кожата ми) , изминаха 10 минути , аз бях уплашен естествено когато погледнах пак към ръката си нямаше нито белези нито нищо , беше си нормална ръка. На същата вечер , легнах си аз към 1 часа посред нощ , и почнах да сънувам ангел , как му се моля , а тои ме гледаше с такава тъга с такова отчаяние , виждах как отлита нанякаде но аз все го спирах , и му казвах "Недеи да си тръгваш , имам нужда от теб" а тои все така ме гледаше тъжно и жално. Изведнъж се събудих със сълзи на очите , всичко ми беше в адската мъгла. На следващия ден ходил на лекар посъветвах се с него , лекарят нищо не ми каза до момента когато снощи си легнах и се молех пак на ангелът , молех го да не си отива , а тои се доближи до мен и ме целуна по челото , събудих се и видях върху кожата на челото ми някакъф белег , за части от секундата тои изчезна. Четох из интернет и нищо не можах да намеря за моята случка. Таа моля ви някои да ме посъветва с нещо или да ми каже защо сънувам тия неща. ( за тия коитo ш се избъзикат със мнението си не гледам нито серияли нито филми) ПОМОЩ!
    ESL !!!

Отиди на лекар

Голям фен Аватара на black pearl
    Ами ддз ..Малко e нереално,ама е възможно да имаш ангел пазител ? Не знам.. не съм запозната,но може и да е възможно

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Още си бил сънен може би и за това си си въобразил,че имаш белег и т.н.
    Иначе за самите сънища - аз примерно вчера сънувах как някакви хора влизат
    в нас да ме ограбят и аз ги коля,ръгам ги и прочие сънищата са си сънища,
    понякога са напълно нелогични,но не означават нищо Виж в съновник
    тълкование на съня ти,ако толкова държиш..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си