Не мисля ча мога да живея повече. На 20 съм и най-добрата работа която съм имал е готвач в някакъв отвратителен ресторант. И което е още по-зле, това е единствената работа която съм имал и която някога ще имам, защото е единствената в скапания ми малък град която приема хора без завършен университет. Бих се махнал от тук ако можех, но съм се провалил на всеки шофьорски курс който съм взел някога. Напълно антисоциален съм. Колегите ми ме мразят в червата, всеки ден ми се подиграват, ако се оплача на шефа вероятно ще ми намали заплатата още повече, всичко за което му пука са пари и отвратителното му дебело дете. А извън работа не правя абсолютно нищо. Имам точно двама приятели, едно момиче което харесвам но не мога да и кажа защото нямам шанс с нея (и съм сигурен че и тя ме мрази, но е твърде добра за да го признае) и един идиот който съм почти сигурен че е за лудница и вероятно това е единствената причина поради която е близо до мен.
И знаете ли коя е най-отвратителната част от всичко това? Къде живея. Знаете ли къде живея? Живея в шибан АНАНАС ПОД МОРЕТО.