- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква е разликата между .. :D
момичета ,не разбрахте ли , че не разбирате от такива неща
Ако не беше девствен нямаше да задаваш такъв въпрос. Не и по толкова глуповат начин.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Каква е разликата м/у тъпотия и простотия ? И има ли разлика изобщо оО
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Евала ! Сериозно. Хахахха !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ако набираш информация дали да правиш секс някога по-добре недей. Който го е правил е разбрал, че няма нищо особено и по различно от ч*****, съответно не прави секс, а ч****![]()
добре не мога да повярвам че тая тема е сериозна...![]()
Разбира се че има.
тъпанар е човек който е необразован, а простак.....огледай се наоколо..........
Последно редактирано от SunnyDJ : 10-07-2012 на 14:53
Не разбираме от такива неща ние момичетата, но определено, ако караш на ръчна само, ще избегнеш съмненията "защо на момичето ми му закъснява, дали не е бременна, въпреки че ползвахме презерватив?!"![]()
За второто не знам, но за първото е възможно. Преди бях чела статия за една англичанка дето разбрала, че мъжа и изневерява и съответно решила да му отмъсти. Подготвила се за романтична вечер. Започнала да му прави орална любов, след което като се възбудил достатъчно, тя стиснала зъби и му отхапала оная работа. Човекът едва не загинал от кръвозагуба. Доколкото разбрах, жената била осъдена за причиняване на тежка телесна повреда и да лежи в затвора 15 години... Ужасно е това направо!