.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Red face Нов и як стил :)

Здрастиии на всички. Гледах някакви картинки в капризен от сорта на http://kaprizen.com/?cat=11&img=2308405 или http://kaprizen.com/?cat=11&img=2303779 и реших да ви попитам вашият стил какъв е?

извинявам се, ако е поредната тема, но не съм преглеждала други!!

П.С ако искате споделяйте и вие такива снимки

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Кое му е новото на това?
    <3 d(ˆˆ)b

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от OnlyGirl Виж мнението
    Кое му е новото на това?
    +
    спортно се обличам... и за събития ( 3-4 пъти в годината) да сложа нещо по елегантно .. токчета нося 1 път в годината .. абе общо взето спортен

Може би стилът е нов за нея. Иначе би била интересна тема с подобни снимки .. за вдъхновение

Ооо, вече като пораснах не знам дали имам останал стил. или просто обличам нещо...повече се старая на някакъв повод, таака де. Като по-малка и аз ходех с кецове, дънки и неква тениска... от тия с картинките. Снимки не знам къде да търся , така наредени като комплект..имаше един сайт, обаче го забравих

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Ооо, вече като пораснах не знам дали имам останал стил. или просто обличам нещо...повече се старая на някакъв повод, таака де. Като по-малка и аз ходех с кецове, дънки и неква тениска... от тия с картинките. Снимки не знам къде да търся , така наредени като комплект..имаше един сайт, обаче го забравих
    да бе.. ще е добре някой ако го даде тоя сайт

Хм, даже имаше такава тема, където всяка мацка си слагаше комбинацийте, ама нА, не се сещам

Edit-да , този е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си