.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D

Харесвам едно момиче...

Значи харесвам едно момиче и мисля да я заговоря в facebook и след като се опознаем малко да я питам дали иска да излезем на среща проблема е че сигурно когато я видя ще замръзна и една думичка няма да мога да обеля.Втори проблем колкото мен е голяма на възраст но не и на ръст аз съм 1.54-55 а тя май е доста по висока от мен ...7ми клас съм...
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Ти в реалния живот не я ли познаваш??? Питай я на живо и не казвай пробна среща, ами мол/пазар на кафе и др.

Град
    Цитирай Първоначално написано от phoeniX_boy_BG Виж мнението
    Ти в реалния живот не я ли познаваш??? Питай я на живо и не казвай пробна среща, ами мол/пазар на кафе и др.
    Не не я познавам но ми изглежда симпатична,на кафе мислех да я каня
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Омг, как ще я харесваш като не я познаваш??? Може да си има приятел?

Град
    Цитирай Първоначално написано от phoeniX_boy_BG Виж мнението
    Омг, как ще я харесваш като не я познаваш??? Може да си има приятел?

Не няма си,и ти казах че първо ще се поопознаем и тогава ще и предложа да излезем някъде.
    FUCK RULES !!!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ъм...пичовец....нещо много го планираш и умуваш. Цялото това упражнение дето си го написал се прави за точно 30 секунди - отваряш фейсбука, пишеш разни дивотии, и чакаш. След 3-4 ЛС-та я каниш да се видите и тъй. По хубу де с ечервиш сега, отколкото на 20 години примерно. Да не ти дреме, не е единствената.

Прекалено много го планираш и му придаваш важност. Това ще те провали. Давай го по лежерно и непукистично.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Ъм...пичовец....нещо много го планираш и умуваш. Цялото това упражнение дето си го написал се прави за точно 30 секунди - отваряш фейсбука, пишеш разни дивотии, и чакаш. След 3-4 ЛС-та я каниш да се видите и тъй. По хубу де с ечервиш сега, отколкото на 20 години примерно. Да не ти дреме, не е единствената.

Прекалено много го планираш и му придаваш важност. Това ще те провали. Давай го по лежерно и непукистично.
    Умувам го щото тя е 1.70 някъде а аз 1.54-55 дали имам
    FUCK RULES !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си