- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- HALLOWEEN -- мнения??
Какво мислите за този празник и смятате ли да го празнувате??
Да, много го тача този "празник". Всяка година се маскирам като "Човекът, на който не му пука, че е Хелоуин".
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Харесва ми празника...Една година даже го празнувахме на една приятелка на покрива.
а не не си.. грешно съм прочела
кор за янкитата и измислените им псевдо-празници
Защо по-дяволите сте толкова груби??
Иначе мен празника много ми харесва ... всъщност аз харесвам всеки празник и празнувам всичко даже някой път си измислям разни празници за които знаем само аз и фр ЗАБАВНО Е
^ предполагам!! А иначе не бях видяла този коментар , но наистина празника е келтски и янките просто продължават традицията и да напълно съгласна съм има ли повод трябва да се празнува ши си седим у гъзо когато одъртеем
Не продължават просто традицията, ама след някоя друга година ще разбереш какво съм имал предвид. : )
И как по-точно се празнува в България? Некое 12 годишно лапе чука на вратата на някоя бабичка на 60(която дори не знае какво е туй нещо) и вика "Дай сладки"?
Тъп варварски обичай, нямащ абсолютно никаква връзка с нашата държава. Аналогична ситуация със Св. Валентин. Винаги се взимат за пример най-лошите неща на запада.
Не познавате нашите празници, но давате мило и драго за чуждите. Мъка, мъка, мъка.
Чеп за католическите празници Хелоуин и Св.Валентин.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
За самите празници ли? Или за тези, които ги празнуват, или пък за тези, които си правят парите благодарение на консуматоркото общество? Или за хората, които пръскат пари за плюшени сърца и пр. плюшени гадове, нелепи парцали и покрай тях - романтични вечери, партита и съпровождащите ги блага?
За кое по-точно? : )
за всичко от изброеното, разбира се. тая свръх американизация ебава майката на все, бавно но сигурно. след някоя друга година ще вземем да отбелязваме техните празници и обичай вместо нашите...
ОО я се спрете..! По дяволите ние сме едно ВСИЧКИ хич не ми пука къв е празника празнувам го , ако ми допада и толкоз а вие ши се саморазядете от злоба