- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Писна ми ...
Писна ми , писна ми от всичко , от всички и най-вече ми писна от самият мен. Защо го правя , защо съм такав идиот ? На този въпрос така и не успявам да си отговоря.
Нека разкажа мъничко за себе си , аз съм мъж на 22 години студент в УНСС в момента трета година. С уводната част до тук. Причината да пускам тези тема е отново жена. Когато записах първа година се запознах с колегите си , запознах се и с нея (имена не искам да казвам) и всичко беше точно : лекции , изпити нямаше проблем , освен един. Основният проблем , проблемат с които се мъча да се справя защото винаги ми е пречел , а именно това че не съм особенно комуникиативен. Незнам защо съм такова дърво ! Обичам забавленията , обичам да съм в компанията на хора , искам постоянно да има хора около мен , но много трудно се отпускам и започвам да говоря. Може би като малак съм си поставил някаква самооценка която е силно занижена , можеби нещо ме измъчва , може да са много неща които нямат никакво значение , защото живота продължава трябва да се гледа напред , а не да се връщам назад и да се тормозя.
Та за въпросното момиче , в началото не си говорехме много , като се срещнехме се поздравявахме с усмивка на лицата , казвахме си по някоя друга обща приказка и до там. През втората година нещата се промениха доста , започнахме да се виждаме по-често , започнахме да си говорим много , говорехме по телефона с часове. В едни момент осъзнах , че изпитвам нещо към нея и исках нещата помежду ни да станат по сериозни. Поговорихме на тази тема , обяснихме си някой неща и се получи. Бяхме заедно около 5 месеца . През тези 5 месеца бях наистина щаслив , мисълта че съм с нея ми докарваше моментално усмивка на лицето. Исках постоянно да съм с нея и да я прегръщам и целувам , нещо което не ми се бе случвало до тогава. Доиде краят на семестъра , мина сесията и изпитите и тя се прибра за през лятото в родния й край. Чувахме се всеки ден , докато веднъж не ми се обади леко разтроена , проведохме един разговор и след което се разделихме, предният ден се бяхме чували и всичко беше нормално. Направо побеснях , всичко ми стана криво. Човекат на когото държах най-много ми обърна гръб. Останах си вкъщи цял ден и цяла нощ , непосмях да изляза никаде , защото щях да си изкарам яда върху някой който нямаше да има никаква вина. Беше ми страшно гадно , дори не искам да се сещам за тогава , поразмислих малко върху нещата и си казах :
- Майната й , не ме заслужава . След като ме заряза като се отделечихме един от друг , значи не ме заслужава. Поразмислих за някой неша отностно нас , намерих някой причини поради които не трябва да бъдем заедно. Спряхме да се чуваме всеки ден , но се опитахме да си запазим приятелските оношения. Чувахме се от време на време и си говорехме за кратко на кой какво му се е случило. Тогава си мислех че съм успял да свикна с мисълта , че вече не сме заедно , че сме само приятели. Обаче започна този семестър и се видяхме. Оказа се , че явно не съм успял да превъзмогна факта , че не сме заедно. Искам я , искам да се виждаме , искам да си говорим , искам да и виждам усмивката постоянно , да правим разни глупости заедно , да прекарваме времето си един с друг. Не искам да си го призная , но ми липсва , мисълта че не сме заедно ме подлудява. Осъзнамвам че можеби наистина не сме един за друг има неща които ме карат да си мисля , че е така , но немога да го превъзмогна. Когато я видя искам да я прегърна , но разума ме кара да не го правя. Имам някой разбирания за нещата от живота и основното е че човек не трябва да показвам слабости , не показвам когато съм тъжен умея да прикривам чувствата си , но когато се разделихме усетих как сълзите ми напират. Тези дни усещам някаква студенина в отнешенията ни имам чувството , че се опитва да ми направи някакав намек да не се виждаме. Направо мога да се побъркам , на няколко пъти ми идваше да и се обадя да и обясня нещата които споделям тук , но нещо все ме спира, Можеби нямам смелоста да го направя. Голям съм идиот как може хората които ми обръщат гръб и се опитват по една или по друга причина да ме пренебрегват , да ги искам толкова много. Писна ми от да е така , осъзнавам че след като нещата стоят по този начин , трябва да продължат да е така. Просто забравям за това и продължавам на пред , обаче не се получава
Силно се съмнявам , че някой може да ми даде някакав отговор или преложение какво да направя , но ако някой е отделил време да го прочета съм му благодарен. Имах нужда да го споделя с някого , а с непознати е най-лесно
Не си струва всичкото това.
Глупаво е да ти е писнало от всичко, само заради някакво си момиче, което дори не благоволило да ти каже причините, поради които сте скъсали. Аз това го смятам за неуважение.
Писна ми от всичко, най-вече от играта дребна.
писна ми, да се крия и дебна.