.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: съвет ...

Hybrid View

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Че наистина има работа?
    Колкото и да ни се иска, светът не се върти само около нас.
    Да така е ... но толкова ли е сложно да отделиш един цял ден на гаджето си ?
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от neshty Виж мнението
    Да така е ... но толкова ли е сложно да отделиш един цял ден на гаджето си ?
    Била съм и от двете страни.

Иии, и двете страни са просто отвратителни.

1.Той нямаше кой знае колко работа, само университет, но всяко едно нещо го правеше, че е толкова важно, сякаш е президента и трябва да му се кланят. И, виждахме се, доста, но не толкова, колкото аз исках, а аз цялото време си давах за него.

Разделихме се. Чувствах се много добре, започнах да имам време за себе си, и да правя хиляди неща.

И сега ..

Появи се един мъж, аз исках просто да се разнообразявам с него, но той искаше да задълбочи и започна да се опитва да ми влиза в пространството ..
    Спрях да говоря с него.

Появи се един младеж, и той се опита да се набърка - още си говоря с него, но загубих желание да го виждам, защото единственото, от което имам нужда е, веднъж- два пъти седмично да съм с някого, който емоционално е като мен - да не си говорим много, просто да има емоции.

И това е.
    Сложно е да отделиш цял ден. Ако го имах този ден, щях отдавна да го дам на семейството ми. И на мен ми зададоха подобен въпрос индиректно, и това последва - отидох си у нас, да видя нашите.

Просто, личното време в един момент става много.. лично и важно. И сега разбирам бившия, лошото е, че съм станала много по-зле от него в това отношение.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове