Здравейте. Покрай приятелки се запознах с едно момче.Започнахме да си пишем. И така излезнахме . Целувахме се и ми призна, че ме харесва, но не може да е с мен, защото държи повече на приятелите си,че не иска сериозна приятелка. С една дума искаше просто да излизаме без да се обвързваме. Излизахме около 3 4 месеца (само се целувахме). И след това спря да ми звъни както и аз на него. Премахнах го от приятели във фейсбук ,от скайп и изцяло от живота си. През лятото ми искаше отново приятелство и аз много мислих и накрая го приех. Започна да ми пише отново и отново се завърна в живота ми. Канеше ме на кафе на разходки, но аз все му отказвах. Една вечер му писах смс. И той тогава каза че много съжалявал за това което бил направил, че искал да ми го докаже. Искаше да излезнем. И аз просто приех. И така излезнахме. Той каза знам, че съм тъпанар съжалявам , че така постъпих с тебе аз наистина мисля за тебе. Но защо ли не му вярвам. Тогава разбрах че когато е престанал да ми звани си е имал приятелка. И на мен ми стана много гадно за което. Не знам какво да направя не искам пак да ме прецака. Такъв човек съм, че винаги вярвам в доброто у хората и почти винаги ме прецакват . Много съм объркана. Дайте ми съвет.