.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

.. Какви са причините за да ми закъснява цикъла .. ?!

Здравейте. Не съм сигурна дали тук е мястото за тази тема и се изшинявам предварително.
    Там.. Аз съм момиче на 16 годишна възраст и преди горе долу месец (след свършването на месечния ми цикъл на 09.09.2012г.) за пръв път спахме с причтеля ми т.е правихме секс винаги с предпазни мерки и дори приятеля ми като усети, че свършва веднага спираме с всичко. Той ми беше първия и сега малко съм уплашена. Сега този месец трябваше да ми дойде към 3ти-4ти но закаснява с няколко дена.. Много добре знам, че е нормално да ми закъснява след първия път, но съм малко стресирана, защото баба ми днес ми заяви, че ми е купила някакъв тест за изследване на урината, защото тя много добре знае, за датите, когато ми идва но не знае, че вече не съм девствена и нямам намерение да й казвам, защото тя е много строга жена и да си призная, че доста ме е страх от нея.. Въпроса ми е такъв: Дали има наистина такива тестове, които се продават в аптеките или ми е взела някой тест за бременност, защото тези дни само ми намеква за полов акт .. ?! .. И има ли някакви причини (освен бременност) поради които да ми закъснчва. Много ще съм ви благодарна ако ми дадете някакъв отговор.

След като си правила секс за 1ви път е нормално да ти закъснее. Иначе друго фактори като прием на лекарства, настинка, промяна на климата, стрес.. могат да повлияят. Не е нужно да казваш на баба ти, ако не искаш. "Тест за изследване на урината???" WTF? Тест за бременност може да е, но не виждам как може да си забременяла като сте го правили с кондом и той не е бил скъсан.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Според мен баба ти ти е купила тест за бременност - те така или иначе отчитат резултата от урината, може би това е имала предвид. Щом сте се пазили, значи не си бременна. Причини да ти закъснява(освен първия път) има много по принцип - климата, стрес, антибиотици и други.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Първо-как пък няма аз да си споделям с баба ми кога ми идва, защо ми закъснява и прочие.
    Второ-може да е или тест за бременност, или...има едни лентички, които се оцветяват в различен цвят, след като се изпишкаш върху тях и показват с какво би могла да имаш проблем (бъбреци, черен дроб, стомах и прочие). Най-вероятно ти е купила тест за бременност. Да не ти пука-изпишкай се, покажи й, че е отрицателен и спри да си тормозиш психиката с глупости. Ще ти дойде.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    -смяна на климат
    -полов акт за първи път
    -антибиотици
    -настинка
    -пътуване
    -стрес/напрежение

причините са много
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Сигурно е тест за бременност, няма от какво да се притесняваш. А защо баба ти ти следи цикъла, малко е странно..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не си бременна.
    Имало е предпазни средства + допълнително пазене, като спрете преди той да е свършил.

Баба ти по - скоро ти е взела тест за бременност, така че направи тоя тест и й покажи, че не си бременна и не тая е причината, поради която ти закъснява. Лично при мен, след първия ми път подрани, но при някои закъснява. Факторите са изключително много.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си