- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъжно...
Жалко за преживяното, което и се е случило, но все пак наистина е адски тъпо да се прави на мъченица и да го показва пред всички.
П.С. Говори толкова бързо, че едва и разбирам.
П.С.2 За какво изобщо я гледаш тая. Игнорирай я и не си губи времето в размисли над живота и и тъпия сайт.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Защото искам да съм добра с хората, които не харесвам. Защото искам да помогна/променя по някакъв начин поне един човек.
Защото когато аз бях на нейната възраст (не знам всъщност на колко точно е, но е малка), играех с кукли, а когато започнах да навлизам в пубертета, си нямах нищо, което да ми помогне да изляза по-бързо от него, нещо, което да ме обогати и под това 'нещо', разбирам някой човек, който е по-голям от мен.
Хората трябва да се учат един от друг. И дори сега искам да познавам хора, от които да се уча. От части имам такива, но никой не е излишен.
И не на последно място... ако всички казват 'игнорирай я', какво би станало с нея? Тя е човешко същество, което явно е объркано и й трябва помощ...
Дразнят ме много неща в поведението й, което показва, но както казах, искам да съм добра с хората, които 'не харесвам'.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.