- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъжно...
Само е нечовешко.
И какво да направи като е слаб характер? Да я мачкат ли ..
Не мисля че който и да е заслужава съдене. Никой не трябва да бъде съден. И дори от псих.гледна точка (независимо дали уважаваш лекторите от НБУ), подобни хора не трябва да бъдат съдени или поведението им да се оценява като правилно/неправилно. Щом са стигнали дотам, явно не могат да се справят сами.
И аз поне мисля че с повече емпатия всеки човек би постигнал невероятни резултати. А не някви в аск-а да му се карат, че е разстроен и агресивен, без да си дават сметка, че болката у един може да предизвика възвишаване, у друг - падение и малодушно поведение. Най-малкото това би предизвикало нова вълна от агресия и затваряне в себе си. Всеки се чувства специален малко или много и се интересува от проблемите си и да получава отношение тип "Не си важен, ЛОЛ" е доста кофти. И именно с оглед че на никого битката в живота не е маловажна, малко емпатия би дошла добре на всекиго.
Казвам го, щото аз съм възпитана в среда, в която ми се е казвало, че дилемите ми не са важни и да си ги решавам сама и това не се отрази много положително на развитието ми.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride