Все някой и плаща интернета. Тоя някой вероятно също страда по баща и. Може би този някой има нужда тя да влага повече от това своеобразно "преживяване" на ситуацията вкъщи, а не пред цял свят.

Престанете с това, че тя е едно дете. Не иде реч за сила и велик дух, а за нормален разум. Да не е единственото 11-12-годишно дете, загубило родител? Има и по-малки. Позабравили сте си детството. В тази възраст вече не са раними, сладки миниатюри, а същества с мнение, известна самостоятелност и способност да взимат трезви решения. Вие попрочетохте ли и отговорите? Звучи като надута кифла, която се гордее, че баща и е починал и може да проявява "характер" пред стотици непознати хора. От това по-грозно няма. Всеки преживява различно, съгласна съм. Може да се затвориш, може да споделяш повечко с близките си, можеш да си изливаш мислите в писане, в слушане на тъжна музика, в разходки, какво ли не, но да приемаш за някакъв вид гордост, че някой си е заминал, е отвратително. Не знам какво я защитавате като реакцията и е идиотска. Всички рано или късно губим родител. Да, и вас ви чака. Ако след всяка загуба, всички ставахме злобни, агресивни и надути същества, мислещи, че вече сме жертвите на света, какво щеше да стане?

Имаш добрите намерения да помагаш. Поздравления, за което. Правила съм същите жестове като теб и те разбирам. Потърси, обаче, човек, на когото може да се помогне. Ако щеш, влез във форум за изнасилени, малтретирани, тормозени. Излез навън и купи сандвич на гладуващ. На това същество не можеш да му помогнеш. Тя в момента се кефи, че някой и обръща специално внимание.

Който, каквото ще да казва, нормалната реакция е да се обърнеш към майка/баба/дядо/чичо, каквото и да е. После може към приятели. Не в кифленски сайт, създаден човек да търси внимание. Най-малкото само тези хора могат да те разберат, защото в момента изпитват същото. w0sh ме дразни, но е прав. В нета на никого не му дреме и не е специална. За близките си, обаче, е.