.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Question Как да качим маса?

Здравейте, момче съм на 16г., висок съм 1.70 и съм 52-3кг. Реших да почна да ходя на фитнес, но за целта ми трябват и някакви добавки за качване на маса и хранителен режим.. Ще можете ли да ми предложите някакви хранителни добавки, протеини и хранителен режим .. за цената на добавките и протеините да е не повече от 40-50лв. ;дд

И аз, като другите 'тийнове' на моята възраст искам да се "напомпя", да си имам видими мускули ;дд

Супер фен
    Хах,ти преди 1 месец пак си искал да тръгваш на фитнес и сетне нищо не си направил. На тези твои килограми,ако гаджето ти забие два шамара ще те нокаутира на земята направо. Въпреки,че е момиче.

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Няма смисъл да взимаш добавки при положение, че има стаж по-малко от месец. В началото се качва най-лесно, дори и без добавки. Направи си хубав хран. режим и тренирай поне 5-6 месеца и тогава се ориентирай към добавки, сега нямаш никаква нужда.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    На кой етаж трябва да я качиш тая маса? Кръгла ли е, колко тежи? Най-добре наеми хамали.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Няма смисъл да взимаш добавки при положение, че има стаж по-малко от месец. В началото се качва най-лесно, дори и без добавки. Направи си хубав хран. режим и тренирай поне 5-6 месеца и тогава се ориентирай към добавки, сега нямаш никаква нужда.
    +1 , а и за тия 40-50 лв. ще можеш да си земеш 1 протеин и тфа е...

Голям фен Аватара на Mladenoff
    По-добре тези пари ги инвестирай в мръвка, ще видиш по-добър резултат, повярвай ми

По-добре тези пари ги инвестирай в мръвка, ще видиш по-добър резултат, повярвай ми
    За да види добър резултат от "Мръвка" трябва да яде 10-20 години че да има резултат...
    По-добре си земи креатин, с тея протеини нищо няма да направиш.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от Marrssi Виж мнението
    За да види добър резултат от "Мръвка" трябва да яде 10-20 години че да има резултат...
    По-добре си земи креатин, с тея протеини нищо няма да направиш.
    ти взе ли си КРЕАТИН
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    ти взе ли си КРЕАТИН
    Да

+1

Тренирай няколко месеца, помоли някой твой приятел или виж по сайтовете какво трябва да ядеш, защотото аз не вярвам, че ще можеш да спазваш определен режим.Ако се зарибиш и продължиш да тренираш вече си вземи някаква добавка ..

Препоръвам ти това http://fitness1.bg/true-mass/ малко е скъпичко но ще имаш за доста време. Не взимай креатин все още тъй като нямаш много стаж.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си