- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за помощ по - мъдрите.
Здравейте уважаеми съфорумници. Както повечето тийнове минаващи през своите трудности и аз ще пиша тук с надеждата да намеря решение на проблема си, а ето го и проблема. Като цяло случаят е класически - сиреч в училище има едно момиче по което си падам, но не знам как да я заговоря. Просто няма удобен момент, разминаваме си се по коридорите и това е. Бих искал някакъв съвет от по-мъдрите и опитни във форума за съдействие. Аз съм на 15 тя е на 13. Изключвам интернет пространството като средство за запознанство. На живо държа да е, но мисля, че е странно просто да я спра така насред коридора. Надявам се някаква алтернатива да ми предложите, в която няма да изглеждам като глупак. Сигурен съм, че има стотици подобни теми, но все пак моля ви за помощ и съпричастие.
П.С
Простете ако има правописни грешки.
Последно редактирано от morrison70 : 10-03-2012 на 18:25
Едно *здравей мисля, че би свършило работа. Не виждам какъв е проблема и защо би могъл да изглеждаш като глупак. Или просто, когато се разхожда по коридорите, да отидеш при нея/да я спреш с думите *аз съм еди - кой си, приятно ми е и си подаваш ръката.
Това със "здрасти" е ясно, но след като се запознаем, стиснем ръце и т.н. какво да и кажа. Точно периода след "здрасти" имах в предвид.
Вие все пак имате ли общи приятели или е било "любов от пръв поглед", без да се познавате, без нищо? Досега изобщо говорили ли сте си? Ако не, просто след часовете, на двора или я спираш и се запознавате, като казваш примерно, че ти трябва някой учебник, да си припомниш за входно или започваш с тема, която знаеш че я интересува. Ако имате общи приятели, излезте в компания и така...
Далеч не е любов, а просто я харесвам. Това с входното няма как да стане, защото е с 2год по-малка, иначе благодаря за мнението.
Не се прави на "пич",защото ще ядеш "сопата" психически.
Ако имате общи приятели,след училище заедно да се прибирате това е алтернатива за запознанство.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Е викаш там здрасти, как се казваш, кой клас си, на колко си и такива простотии. Квото ти дойде на ум. То па щом ви е срам да се запознавате с хора вече...
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Не знам защо си представих следната ситуация: минаваш покрай нея ,ядейки някакъв чипс/снакс ,спираш и я питаш "Искаш ли?"![]()
Май трябва да се наспя аз вече...
Учите в едно училище - има куп неща,за които може да я заговориш.. например: "Извинявай, виждала ли си госпожа едикоя си някъде.." и завързваш разговор..
Може и да намериш някой общ познат да ви запознае.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Не го отлагай, запознайте се възможно най-бързо! Недей да се притесняваш, така вероятността да се изложиш нараства. Виж тези статии: как да привлечеш вниманието й: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...C%D1%83-%D0%99 , как да започенм разговор: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B2%D0%BE%D1%80
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Издебни да остава малко време до звънеца за часа. Отиди, кажи ѝ "здрасти, може ли да се запознаем". Питай я как е, нещо съвсем незначително. После като бие звънеца, офейкай като ѝ кажеш, че ще се засечете примерно другото междучасие. Така ще видиш как ще ти реагира и струва ли си да измисляш изобщо теми за разговор и да се хабиш![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Просто кажи здравей и се усмихни. Тарантирам ти, че ще се издигнеш със светлинни години в очите ѝ![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Съгласна съм с предишните мнения. Няма да изглеждаш като глупак - просто я заговори![]()
Ебахти... толкова ли не можеш да вържеш 3 приказки на кръст?
Това с чипса е супер оригиналнотоАз залагам на него, с две ръце. Дали ще имаш куража да го изиграеш като хората обаче е съвсем друга бира.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Здравей, Как си, Как се казваш, основното.
Питаш какво прави след училище, споменаваш че има нов филм примерно - нещо по екшън/фантастика, за първа среща драмите не са нещо добро, нито комедии с псувни... Предлагаш и да отидете, ако ти откаже, питаш просто за разходка из центъра/кафе или нещо от сорта.
ако бях момиче щях да се изсмея на такъв подход ;д
идеята е да завърже разговор, а не да изглежда като загорял девствен олигофрен...
трябва да си изиграеш картите, а не като някакъв социопат да отидеш и да я каниш на кино (което винаги ми е било доста ретардско) още на първия разговор на принципа sve ili nista, еми...второто ще да е : )
+1
Ще се учуди кой си ти и защо, по дяволите, ѝ казваш здрасти, но същевременно ще ѝ е приятно.
Следващото междучасие я спри и използвай някой от по-горните предложения. Например това с чипса. Необикновено и забавно е ;д Но не забравяй facebook-а, колкото и да не ти се иска да го използваш за уреждане на срещи и пр.,все пак е добре да го имаш.