ох, имам нужда от чуждо обективно мнение. макар да минаха месеци от тогава, още го премислям често и ми е гадно
накратко казано, лятото ходих на море със съученици от моя випуск и три приятелки от класа. уж трябваше да сме само от нашето даскало, но в автобуса имаше още едно момче от друго училище. първата вечер бяхме в дискотека и приятелката ми (Б.) ми сподели, че е метнала око на това момче и аз я накарах да отиде и да танцува около него, после се заговориха и така първите 2 дни си общуваха доста. всичко точно, докато на втората вечер аз и той не бяхме изгонени от компанията, тъй като искахме да слушаме д'н'б, а не чалга. решихме да отидем на плажа на спокойствие (беше полунощ), преди да тръгнем изрично казах на Б. да дойде с нас, сто пъти я питах дали няма нищо против това да отида сама с него и тн., тя с половин уста каза 'се ми е тая'.. еми отидох, така се случи, че 3 часа си говорих с момчето, разбрахме колко много си приличаме, допълваме и тн., беше прекрасно.. но аз през цялото време си имах едно на ум за приятелката ми, все пак не исках да я нараня. той тръгна да ме целува и аз го спрях, попитах го какво смята за Б. и че ако е просто за забивки, въобще да не се пробва с мен, но той беше сериозен.. ами целунахме се, тръгнахме и ходихме месец и половина, но това е друга тема. от тази нощ Б. вече не беше същата към мен, сутринта и се извиних, разказах и всичко и на двете ни беше гадно.. той беше първото ми сериозно гадже, всичките ми мечти се бяха сбъднали, но не можех да съм напълно щастлива заради станалото с нея.. от този момент сякаш спряхме да бъдем най-добри приятелки, въпреки моите опити.. след като се прибрахме в София тя не ми се обаждаше, след седмица се сети да звънне, само за да ми съобщи, че се е из*бала с някъв, с който ходила 3 дни и скъсали (а беше девствена).. направо не можех да повярвам, не я познавах в тази светлина, тя се промени напук на мен ли, на друго ли не знам. след това имаше още 3-4 пъти, в които е така разбирах от чужди хора неща за нея и направо.. абе боли ме,имах доверие точно на двама души и ги смятах за истински приятели, тя беше единия, а сега..
*благодаря на всички, които са имали търпението да ми прочетат глупостите*