.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Мега фен Аватара на Dagichka
    благодаря на всички за мненията ^^ аз я смятах за най-добра приятелка, ама явно.. трънки.
    относно момчето - не, не скъсахме заради нея. всичко вървеше доста гладко, докато в един момент преди да направим месец той не започна да е много настоятелен, да ме принуждава за.. разни работи. мерак му беше, разбирам (беше девствен човека), но наистина прекали и ме караше да се чувствам принуждавана, при което разбира се не му се отвори парашута.. няколко пъти му бях казвала, но той продължи.. спрях контакт с него за около седмица, накрая той ми писа и каза, че късаме, защото искал просто "нормална връзка" (секс).. та така. и което най ме заболя е, че деня след като сме скъсали Б. го е поканила и двамата са излязли заедно и не знам какво е станало.. но вече на този етап просто спря да ми пука, чувствах се (и все още се понякога) изиграна, предадена и наранена
    *съзнавам, че това не е голяма драма, нито кой знае какво станало, но просто за мен си беше ново, първи удар/проблем от тва естество и си го приех тежко ;д надявам се да не звуча като някаква лигла*

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    ...и което най ме заболя е, че деня след като сме скъсали Б. го е поканила и двамата са излязли заедно ...
    е значи си била поставена в подобна ситуация, в каквато е била поставена тя, когато ти си била на саме с него. И ти е гадно, следователно разбираш, че не е много приятно, нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си