.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    А ти що не си му пуснала? Що почваш връзка, ако няма да правиш секс и да задълбочаваш нещата? Преди да почнеш да лаеш срещу мен - секса е нормално явление в една връзка. Липсата му е притеснителна.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    ^ е тя си го е казала защо:
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    започна да е много настоятелен, да ме принуждава за.. разни работи. мерак му беше, разбирам (беше девствен човека), но наистина прекали и ме караше да се чувствам принуждавана

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    А ти що не си му пуснала? Що почваш връзка, ако няма да правиш секс и да задълбочаваш нещата? Преди да почнеш да лаеш срещу мен - секса е нормално явление в една връзка. Липсата му е притеснителна.
    нямам никакво намерение да лая, свикнала съм с подобни коментари и уважавам чуждото мнение. ^^ пък и аз съм наясно, че връзката е истинска, когато е духовна И физическа. просто аз си имам някакви принципи, мои си глупости на ум, които спазвам. и мислех даже да го изненадам за един месец (приемам това като срока, в който тествам един вид дали човека до мен наистина е ЗА мен) като съчетая неща, които му харесват и го изненадам в леглото. но той започна твърде рано и настойчиво да се опитва, макар от началото ясно да му бях казала, че съм по-различна в това отношение и той се съгласи да чака.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си