Според мен си постъпила неправилно. След като знаеш, че твоята най-добра приятелка има някакви симпатии към това момче, колкото и да го харесваш (всъщност, това че си го харесвала много е малко чудно..как така за 2 дни *или там колкото са били* си го харесвала, без даже да сте се запознали, без даже да знаеш какъв човек е, без да знаеш..НИЩО за него?!)...Така, ще си спра изречението, защото след моя "ВЕЛИК" размисъл, установих, че ти си неориентиран човек, който не знае как да постъпи в трудни ситуации и както мен - си голям егоист. Аз не харесвам тази дума и не искам да бъда такава, но не мога да се променя..в крайна сметка не ми пука за никого, освен за близките ми и това е..сигурна съм, че и ти си така, но в такава ситуация аз не бих тръгнала да СЕ ЧУДЯ дали съм виновна, аз бих го ЗНАЕЛА. И... да, не бих твърдяла, че харесвам момчето, защото това биха били само симпатии.
А за приятелката ти - тя е постъпила още по-зле от теб, но поне не ти е правила проблеми през връзката ви с момчето, за което трябва да си ѝ благодарна и да не я съдиш толкова, колкото заслужава.