.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Exclamation Проблем с ноктите

Момичета, имам не много дълги но все пак поддържани нокти, лакирам се и много хубави стават, но когато не съм лакирана ноктите ми имат нездрав вид... чудя се какво да ги правя, сестра ми която е на 20 ми предложи да си ги мажа с йод.. ще пробвам но ако не се получи не знам какво да правя.. моля ви дайте ми съвети, ако и на вас ви се е случвало кажете как сте се справили с проблема..
    Чувала съм че има значение и начина на хранене.. ако това е вярно моля да ми кажете на кои храни да наблягам!

Благодаря ви предварително! :**

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Не мога да разбера какъв е проблемът..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Опиши какво имаш предвид под "нездрав вид". Цепят ли се, петна ли имат, жълти ли са? Какво по-точно не им е в ред?

Колкото до храна - всичко с богато съдържание на калции, главно мляко и млечни продукти.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Качи снимка да ги видим как са.
    Може да е липса на витамини.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Вероятно е просто от липса на витамини..Йодът е добра идея,лакирай си ги редовно със заздравител и мисля,че ще има ефект.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Без лак и аз не си ги харесвам особено моите.
    Предполага се, че е от липсата на витамини. А това с йода ако го използваше, май не можеше да се лакираш, ама не съм сигурна.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Мажи ги с маско за нокти, друго нищо не може да ти помогне.Ако чистиш или миеш чинии, само с ръкавици. Храненето е важно за нокътя които започва да расте, а не за този които е израснал. Плодове, зеленчуци и много вода. Просто здравословно хранене това ще помогне, но от части. Повече си е до ген.

п.п. с йода можеш да се лакирваш даже е задължително, защото пожълтяват ужасно. С малко не можеш, защото лака ще ти падне много бързо

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ако просто са с жълтеникав цвят, когато се лакираш винаги първия слой го слагай безцветен заздравяващ лак.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Какъв е проблема,че не разбрах?!

И аз като другите ще ти кажа - храни се здравословно, приемай повече плодове и зеленчуци.Аз използвам и този крем http://bg.strawberrynet.com/skincare...e-cream/42072/ за грижа за ноктите и кожичките.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си