- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Интересни историйки и разни неща
Здравейте, казвам се Ева и днес създадох блог, в който ще споделям разни нещица от света около мен. Ще ми се да събера повече истории от вашия личен опит. Разбирам точно колко досадно е на повечето от вас да четат това, което в момента пиша, но пък се надявам да има и такива, които ще го намерят за интересно. Нали за това е интернет все пак, всеки луд да си покаже номераАко имате нещо интересно да споделите, пишете на eva.and.the.world@gmail.com , ако пък ви се чете за приключенията на една гимназистка, обещавам да поствам често в http://evahereandthere.blogspot.com/
Благодаря за разбирането.
А и още нещо, разкажете за вашата първа любов.
Последно редактирано от evahereandthere : 10-07-2012 на 18:51
Имала съм приятел преди настоящия ми приятел, но единствено за сегашното момче до мен, мога да твърдя, че ми е първата любов - истинската, силната и така нататък. Уникално е просто чувството.
Иначе, какво целиш с тоя блог?
Много малко хора ще се интересуват от преживяванията на един непознат, създал си собствен блог.
Невероятно много се дразня на хора, които не се казват Ева, но искат да им казват така - примерно Евелина, Евита, Евдокия, каквото ще да е.
Това е свещено име, по дяволите.
Мразя да има друга Ева, освен мен.
Най-лошото е, че едно време бях със същата тема в блога си.
:Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ами и аз си задавам въпроса, абе кой аджеба ще му пука за тия неща. Обаче самият факт, че в България има Биг Брадър (който не харесвам лично аз) показва, че хората все пак се интересуват от живота на другите. Освен това реших да пробвам, ако не стане - не стане, ако пък да - хубаво![]()
Относно първата любов, наистина е едно преживяване...
and just for the record, не се казвам нито Евелина, нито каквото и да било от горепосочените, иначе благодаря за мнението![]()