- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- омг..
Зависи какъв е бил човека, на когото е посветена страницата/групата. Виждал съм такива, посветени на доста неприятни личности, които са тормозели болшинството от околните и вярвам, че не са допринесли с нищо хубаво за тоя свят. В същото време някви дебили се обясняват колко велики били въпросните и как всички скърбяли за тях.
На мен ми идва някак прекалено, смятам липсата и спомените за даден човек за нещо прекалено лично, че да ги развявам в лайняния клюкарник ФБ, където да ги гледат стотици/хиляди хора (щото повечето такива страници/групи са публични).
Welcome to the Jungle...
Когато се бях възмутила, че на едно момче (от твоите приятели във фейсбук) профила е активен все още и майка му и приятелката му нон-стоп му пишат по стената, както и някакви други (даже имаше доста неадекватни включвания), ти ми каза, че всеки изживява мъката по различен начин. Та, така е. И аз не одобрявам, но ако на някого този начин му помага, няма лошо. Във вбокс колко такива клипчета има...
Аз лично се съмнявам, че страницата е направена от наистина близък човек, но все тая.
Нека почива в мир.