Най-демотивирана и депресирана съм, когато съм болна. Кашлицата и хремата са много гадно нещо бе, хора. Отпаднало ми е, а не мога да заспя. Сега, когато се прибирам след дни в нас, и не съм спала сама цифрата време, много ми е странно в момента леглото ми, особено като се сетя, че ще спя сама, много мразя. Обичам да има някой, който да ме гушка, поне да ми виси на главата, докато заспя.
Утре съм на училище, а въобще не се чувствам добре, за да отида, не ми се и ходи. Представям си хубав ден, в който ще се наспя, цял ден ще се топля в леглото, и пия гадни лекарства, а вечерта ще изяза. Не деня, в който трябва да стана в 7, за да отида в 7:50 на училище, където ще е пълно с хора, които ще намирам за скучни, както и досадни същевременно, а аз ще подсмърчам, и ще искам да си ходя. А трябва така или иначе да се вдигна поне за часовете на класния, трябва да му предам бележник вече, а въобще не ми се занимава да си събирам всички подписи. Ебаса, миналата година си направих бележник чак втория срок О.о
Та... мисля си аз, първо, кога ли ще заспя, второ, дали ще си вдигна утре дупето рано, и кооолко явно ми е скучно, щом се оплаквам тук в тема, ама тая вечер съм нещо форумна.