- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И така
Значи с момичето което бях малко се поскарахме , отново се събрахме , но проблема беше , че тя през един период постоянно ме хранеше таака да го нарека и аз не и казвах нищо , но в един момент чашата преля и аз я нахраних и такаЕ да тя още ми се сърди какво да правя кажете :Х
Извини й се, кажи, че си прекалил и следващия път се дръжте "гладни"![]()
И така световното IQ падна с още една идея.
Нищо, кво да правиш. Кажи й, че и двамата сте направили грешка и продължете напред. Тя също е виновна. Ако видиш, че продължава с фасоните и "реве" за внимание, по-добре я отсвири. Не ти трябват такива недорасли лигли.
Първоначално написано от antifashionshit
Пораснете.
Какви са тия "хранения", за бога? Говорете си съвсем спокойно и все ще намерите компромисен вариант, за да сте щастливи и двамата.
Не се "хранете", близко е до акъла..
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Кажи й "който си го вика, на себе си го вика".
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Вземи и една роза извинии се се , кажи , че няма да се повтори изяснете се и така
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън