.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Една по-различна история

Ще се опитам да бъда кратка. Моята история започва в 8 клас, когато се преместих в ново училище. Бях много притеснена и стресирана в началото, но това е друга тема. Запознах се с нови хора и един от тях беше той. В началото не ми направи някакво впечатление ( в един клас сме), но един ден ми писа, след това излязохме няколко пъти и така няколко месеца, докато разберем, че не можем един без друг. И всичко беше наред. Бяхме щастливи, чувствах се като в приказка. Но всички знаем, че приказките са измислици и няма нещо като "живели дълго и щастливо". И ето го проблема ....неговите родители. В началото исках да се запозная с тях, но той каза, че не е добра идея и се съгласих. Той не им беше казал, че излизаме. Когато разбраха стана огромен скандал. Почнаха да ни забраняват да се виждаме. Имаме право на веднъж в седмицата..Дори не може да си пишем без да кажат нещо. Причината била, че сега трябва той да учи. Трябва да стане лекар, да не се отклонява от това (а това е мечтата на баща му). Ние сме вече почти две години заедно, а те все още казват, че съм несериозна. 2 години търпях техните забрани и накрая пак аз виновна. Вече не ми остават сили. Не мога да направя нищо и това ме убива. Не е нормално тяхното поведение, но те смятат, че да седиш до 10 часа (лятото) в парка е несериозно отношение. Разбирам, че са хора със старомодно мислене,но .......чак пък толкова. Приятелят ми е говорил с тях, но те си държат на своето. Казват му, че няма да му помагат, когато иска да учи, ще забравят за него и т.н.... не разбирам и няма да разбера.Той е почти на 17. Мислила съм дали проблемът не е в мен и откривам само една причина и тя е, че той е турчин, а аз съм дете на родители от смесен брак. Това не е нещо, което мога да променя. Не знам дали да продължа. Обичам го и той мен също, но не мога повече да търпя това отношение. Просто исках да споделя. Ако някой може да ми даде съвет, ще му бъда благодарна. Благодаря Ви, че прочетох историята ми

П.С Извинявам се за правописа.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Ако това,че искат той да е учи е действителната причина те да не те харесват няма какво да направиш (освен да не се виждате). Щом той иска да е с теб и го прави - това е най-важното. Увери се,че наистина не му пречиш по някакъв начин на живота и не се филмирай толкова,че техните не те харесват.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Изобщо не се филмирам. Има толкова обиди и забрани от тяхна страна, които не сам написала. По простата причина, че трябва да пиша до утре ...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Трябваше да почнеш с това че е турчин. Нормално е техните да са резервирани. И аз бих. Толкова ли няма българи та залитаме по чуждо?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Потърпи просто.
    Не си заедно с родителите му, а с него. Повярвай ми, знам какво ти е, но .. Аз също съм в подобно положение и единственото, което трябва да направите, е да се подкрепяте и да сте си заедно. Любовта побеждава всичко, стига да е истина. Ще изтърпите известно време и всичко ще спре. Той ще си е пълнолетен, ти - също и така нататък.

Amore-Mio* Аз лично смятам, че дори и пълнолетни тормоз от тяхна страна винаги ще има ...

Не им обръщайте внимание. За съжаление, явна са си такива и нищо няма да промени мнението им. Гледайте си вашите взаимоотношения и не позволявайте на болните им амбици да застават между вас.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Те са си такива и няма да променят мнението си...скоро. Важното е, че той държи на теб и ти обича.

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Те са си такива и няма да променят мнението си...скоро. Важното е, че той държи на теб и ти обича.
    Най-правилното! Не се опитвай да се доказваш пред тях - нищо няма да направиш; но недей и пренебрегвай момчето, заради техните, той не е виновен и иска да бъде с теб - това е най-важното. Пък и аз не мисля, че има нещо лошо в това да знаеш, че приятелят ти не се напива като куче и не стои цяла нощ по баровете, за да се забива с някакви-си-там индивиди.

Цитирай Първоначално написано от vas4e3to0 Виж мнението
    Най-правилното! Не се опитвай да се доказваш пред тях - нищо няма да направиш; но недей и пренебрегвай момчето, заради техните, той не е виновен и иска да бъде с теб - това е най-важното. Пък и аз не мисля, че има нещо лошо в това да знаеш, че приятелят ти не се напива като куче и не стои цяла нощ по баровете, за да се забива с някакви-си-там индивиди.
    Никои не иска от тях да ходим по барове или той да ходи. Единственото, което искаме е да можем да се виждаме нормално като всички останали, а не когато излезем 3 пъти в седмица да се започват скандали....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си