.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

проблем със съученик

Здравейте!Аз не пиша в този форум често, но сега се нуждая от помощ!Има един съученик,който постоянно ме закача и то нарочно,но знам че не ме харесва(всички ме смятат за зубарката в класа).Незнам какво му става,но преди дори не си говореше с мен,да не казвам че никога не сме си говорили.Моля ви дайте ми съвет какво да правя за да ме остави

Супер фен Аватара на scrooper
    Затапвай го, без да се палиш.
    always late but worth the wait!

е как да го затапвам на въпроси как си,какво правиш,колко имаш и тем подобни глупави въпроси

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    Игнорирай го..
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от ppbambucha Виж мнението
    е как да го затапвам на въпроси как си,какво правиш,колко имаш и тем подобни глупави въпроси
    Твърдиш, че не те харесва, но с тези въпроси не виждам как точно те дразни. Може да се опитва да се сприятели

казва го подигравателно

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Писах ти в другата тема, пиша и в тази - уста нямаш ли да му кажеш да спре? Или изобщо идвало ли ти е на ум, че можеш да го игнорираш. "Убий идиота с мълчание" са казали хората.

наистина мисля да започна да го игнорирам

Била си "зубърката" в класа.Не искаш да имаш контакти с другите от класа ти .. заслужаваш си да те ебават.Допусну хората до себе си, за да те опознаят и все пак да си в добри отношения с всички от класа ти е добре.

Цитирай Първоначално написано от mal4oty Виж мнението
    Била си "зубърката" в класа.Не искаш да имаш контакти с другите от класа ти .. заслужаваш си да те ебават.Допусну хората до себе си, за да те опознаят и все пак да си в добри отношения с всички от класа ти е добре.

това
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Цитирай Първоначално написано от mal4oty Виж мнението
    наистина не знаете какво говорите,имам контакти от класа само с тези които ме уважават

не мога да търпя такова поведение

Супер фен Аватара на sashko705
    Игнорирай го.. а т'ва, да допускаш хора до теб, които не харесваш и които не те уважават е пълна простотия... И аз не харесвам класа си, но се държа добре с хората от които имам полза (2-3ма човека) и имам 3ма приятеля от класа, с останалите не говоря. Според мен няма смисъл да си в добри отношения с всеки от класа ти, ако нямаш полза...

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Цитирай Първоначално написано от sashko705 Виж мнението
    Игнорирай го.. а т'ва, да допускаш хора до теб, които не харесваш и които не те уважават е пълна простотия... И аз не харесвам класа си, но се държа добре с хората от които имам полза (2-3ма човека) и имам 3ма приятеля от класа, с останалите не говоря. Според мен няма смисъл да си в добри отношения с всеки от класа ти, ако нямаш полза...
    така е пък и не мога да накарам всички да ме харесват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си