- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да си направя такава емо прическа?
http://i197.photobucket.com/albums/a...nhuni1/emo.jpg
Тази прическа много ми харесва. Как да кажа на фризиора да ме направи така?Много мерси за отговорите![/b]
ОчИтЕ тИ Са нЕжЕн СвЯт, уСтНиТе Ти - тОпЪл ШоКоЛад, пРоСто КаЗаНо нАкРаТко Ти сИ НеЩо мНоГо СлАдКо!!!
kato mu pokaje6 snimkatasamo potyrsi printer, ako nqma6 de
EEeee ne vi li pisna ve4e si4ki da ste ednakvi emocionalni oligofren4eta (tav go kazvam samo za imitatorite-ina4e isktinskite emo people gi yvajavam)![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
printira6 q ili q snima6 i q nosi6.. az taka napravih s su6tata pri4eska ama kosata mi e bugava i ne stana su6tata pri4eska.. izob6to mai ne stana i EMOПървоначално написано от ku4elora
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
4ак сега виждам снимката
Ха зна4и аз с1м емо ??????
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
kefi me qka e mi prsot sa pravi s presa kosata a cveta e malko tryden za dokarvane
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
В тази прическа няма нищо емо, я я погледни хубаво да видиш че това си е нормална права коса, която не е филирана, нищо особенно![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Офф само като видя в някое заглавие ЕМО и все едно не в гъза,а не знам си къде ми бъркат!!!Абе хора не ви ли омръзна вече да се правите на...маймуни бе...Нямам думи просто!!!![]()
Причекста не е нищо особено..просто бретон настрани и дълга права коса с руси кичури(ако може да се нарече кичур тва)...принт![]()
Моята коса е в същия цвят.Нямам принтер, затова ви попитах.много благодаря.Вече може да изтриете темата.![]()
ОчИтЕ тИ Са нЕжЕн СвЯт, уСтНиТе Ти - тОпЪл ШоКоЛад, пРоСто КаЗаНо нАкРаТко Ти сИ НеЩо мНоГо СлАдКо!!!
Аз от години съм с абсолютно същата прическа с етажиран бретон настрани, но не защото съм емо, а защото отива на формата на лицето ми. Предполагам, че повечето фризьори биха те разбрали като им кажеш, че искаш филиран бретон настрани. А иначе косата е изправена с преса, с обем в горната част.
e kak kak da se filira malko kazvash 4e iskash po dulug breton nastrani a puk cveta tei kato gledam ot dolu e 4eren ili ne6to takova a otgore ima syvsem leki ki4ori pove4e otivat kym kestenqvo i tei ama ako si misli6 4e pri4eskata ti shte izglejda to4no taka nz nito ima6 neinata forma na lice o4i i t.n.![]()
No matter where you go, there they are...
Стигаа обвинявайте детето, че харесва емо стила..Всечи човек има право на мнение, вкус, и избран стил.И вие хората, които по цял ден киснат в тоя форум и се чудят с кой да се заядат и нямат личен живот нямате никакво право да я обвинявате...Така мила сега по темата...Кажи на фризьорката, че искаш да ти направи бретон на една страна...косата с къси пластове...и отдолу да ти истани косата, обаче, за да стане точно така косата ти ще трябва да се топираш и да си изправяш краищатаАйде късмет !
![]()
Като отидеш при някой кадърен фризьор и му покажеш снимката ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Темата е стара ако не забелязвате.
Fall down seven times..
Stand up eight.
Само искам да попитам мойта коса е някъде до раменете аа искам емо прическа дали ще станее???