.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: КПОП

КПОП

Чували ли сте за този стил и какво мислите? Много хора го оплюват,но на мен много ми харесва.Какво е мнението ви? Какво ви харесва и какво не ? Според вас тази музика качествена ли е така да кажа ?

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Слушала съм много малко групи,сред които Big Bang и Shinee,както и някои,благодарение на саундтрака на Boys Before Flowers.От това,което съм слушала,не мога да кажа дали ми харесва или не,но със сигурност,има готини парчета.Не съм чувала някой да го оплюва,даже напротив,имам приятелка,която е много запалена по този стил.Ето и някои от групите,които слуша:Big Bang,Shinee,Girl's Generation,Infinite,Teen Top,Girl's Day,Hello Venus,After School,Nu'est,Sistar.
    Относно солови изпълнители,доколкото знам Baek Ji-Young е много добра.Слушала съм само Don't Forget,част от саундтрака на IRIS,песента е прекрасна,балада е.
    А дали музиката е качествена,зависи от вкуса на човек.Аз не бих я определила точно като качествена,макар да има и много добри песни,но щом стилът ти харесва,слушай го.

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    http://www.youtube.com/watch?v=HjaFkaXsfq0
    забавни песнички
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

Мега фен Аватара на Colouring
    Само Gangnam style и ми стига. Песента е забавна, поражда някакво желание за танцуване като луд, ама ми е напълно достатъчна. Не се виждам да слушам други песни, спадащи към корейски поп. Освен ако, разбира се, моят приятел от гореспоменатата песен не пусне някой друг убийствен хит. :Д

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Само Gangnam style и ми стига. Песента е забавна, поражда някакво желание за танцуване като луд, ама ми е напълно достатъчна. Не се виждам да слушам други песни, спадащи към корейски поп. Освен ако, разбира се, моят приятел от гореспоменатата песен не пусне някой друг убийствен хит. :Д
    http://www.youtube.com/watch?v=bw9CALKOvAI хаха :Д придават ми настроение този вид песни
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

Да, слушам, харесвам, обичам. Разбира се, има някои песни, които не ми харесват, но там наистина си е въпрос на лично мнение.

Харесва ми, защото е много разнообразна. От балади до рок песни - има си всичко необходимо. В момента се популяризира по цял свят (вземете за пример PSY) и Girls Generation (една от най - известните групи), които преди година(някъде) проведоха първият си U.S. Fan Meeting. Иначе в повечето азиатските страни си е много популярен КПОП-а.

Дразня се, когато понякога някой ме пита за любим стил музика/певец, очаквайки да кажа "Хип-хоп и R'n'B" или "100 kila, Krisko (и т.н.)", аз казвам "KPOP" или любимата си група и те ме гледат сякаш падам от друга планета... Но и такива неща се случват.

не знам, но кпоп групите ми приличат на педита почти всики/всички
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Цитирай Първоначално написано от RainyMood Виж мнението
    Да, слушам, харесвам, обичам. Разбира се, има някои песни, които не ми харесват, но там наистина си е въпрос на лично мнение.

Харесва ми, защото е много разнообразна. От балади до рок песни - има си всичко необходимо. В момента се популяризира по цял свят (вземете за пример PSY) и Girls Generation (една от най - известните групи), които преди година(някъде) проведоха първият си U.S. Fan Meeting. Иначе в повечето азиатските страни си е много популярен КПОП-а.

Дразня се, когато понякога някой ме пита за любим стил музика/певец, очаквайки да кажа "Хип-хоп и R'n'B" или "100 kila, Krisko (и т.н.)", аз казвам "KPOP" или любимата си група и те ме гледат сякаш падам от друга планета... Но и такива неща се случват.
    !!

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Майко, тази простотия и тук ли стана известна!Макар че Gangnam style е горе-долу единствената песен, която КПОП "феновете" знаят.

Слушам к-поп от 3 години и още не ми е омръзнало. Това за мен не е просто стил музика, а начин на живот. Всичко е толкова различно.. все едно си в друг свят. <3
    Nikolcheto24, ти сериозно ли?! Това, че на теб не ти харесва е друг въпрос!
    Ние българите сме много странен народ.... всичко живо плюе и не одобрява вкуса и интересите на по-различните хора.

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Да, много си интересен и различен с това, че слушаш КПОП.Така де - поп музиката е боклук, какъвто и поджанр да е.

Това е ТВОЕТО лично мнение. Другите хора имат други мнения. И може би не си разбрала правилно jajity - тя има предвид, че да слушаш KPOP е твой интерес, т.е. ти се интерересуваш от него, а не те прави интересен.
    Някои хора може да не мислят поп музиката за боклук, а напротив.
    Различни хора - различни интереси.

Повече от фен Аватара на teen95
    Фенка на Girl's Generation

http://www.youtube.com/watch?v=Us4cHzPlEU4

emmz
    Guest
    Привет!... Аз слушам кпоп от 1 година... Сега всеки си има вкус ии ние феновете неможем да променим вкуса на никого... За повечето хора разликата между кпоп и поп музиката е само в езика. За тези, които слушат различна музика от тези два стила, и кпоп-ът и поп-ът са пропаднали стилове и т.н... Всеки със стила и мнението си ...

Защо харесвам кпоп? Както каза RainyMood - има си всичко необходимо - от балади до рок песни. Песните, хореографиите ме кефят, изпълнителите са много, всяка от групите се откроява с нещо... Освен това, страстта ми към кпоп-а и към Южна Корея като цяло ме срещнаха с много нови хора - българи, и не само. [След което установих, че всички кпоп фенове сме еднакво луди... ;х]
    И мен също, когато ме попитат каква музика харесваш, а аз отговоря кпоп - погледите са сякаш съм АЛФ ;д Но все пак, к-поп музиката тепърва се популяризира в Европа и на запад, така че е нормално, когато кажеш на някого "корейска поп музика" той да те гледа странно...

ето и една нова песничка ... SNSD - I Got A Boy: http://www.youtube.com/watch?v=wq7ftOZBy0E

CNBLUE при това ми харесват повече японските им версии като че ли. Другите танцуващи ми идват прекалено сладникаво и комерс. Твай.

Мега фен Аватара на tori
    Повечето от корейските групи и изпълнители ми идват сладникави, но си падам по някакви странни такива, шантави и интересни песнички и клипове. G-Dragon и Big Bang са ми любимци, а да не забравяме и Top, за който една приятелка иска да се жени. :д Предпочитам японците, по-готин език имат. :д Ето да видите. *реве от кеф*

Exclamation K-pop

K-pop!Какво е K-pop?! K-pop е енергичен подстил на попа! Корейците си имат музика и на някои хора извън Корея и дори Азия го харесват. Аз съм слушала и ми харесва. Да стила е много добър, но това не означава само него да слушате, да го обиждате или нещо подобно.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    https://www.youtube.com/watch?v=s0MC0k72oEc
    не е k-pop, но е много добро!

Повече от фен Аватара на Falstad
    Единствените азиатци,който слушам https://www.youtube.com/watch?v=e2Efii0L0XA

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Цитирай Първоначално написано от Nikolcheto24 Виж мнението
    Така де - поп музиката е боклук, какъвто и поджанр да е.
    Това е твое лично мнение, но се радвам, че поне не си казала, че чалгата е номер 1.

По темата:
    От няколко месеца се запалих по азиатското кино и корейския поп, според мен стила им на музика
    е много разнообразен, както казахме вече - от балади до рок, хубаво е и, че имат толкова много изяви
    из страните, за да можем да им се насладим напълно, аз слушам доста от групите им ето и примери:

Miss A, SNSD (Girls Generation), 2NE1, 4Minute, F(x), Kara, T-Ara, BigBang, PSY, B.A.P, SHinee, BTOB .. и други.

Като соло изпълнители много харесвам: Lee Seung Gi, No Min Woo, Ailee, Suzy.
    Suzy е част от Miss A, но има няколко соло парчета затова я включвам.

Остовете от сериали са повече от чудесни, ето пример:
    https://www.youtube.com/watch?v=p_0joSt07eo

Безкрайно щастлива съм, че има хора, които оценяват този прекрасен стил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си