Та.. с един приятел днеска подхванахме темата за изневярата.
Общо взето беше безсмислен спор, но това е друго. Той започна с аргумента, че би изневерил при всяка възможност, ако някоя яка мадама (пичка,мацка, както искате го разбирайте) иска да се чукат. Това става, ако той е ВЪВ ВРЪЗКА. Аз дадох пример, ако ходят от 1 година. От началото се разбрахме, че няма смисъл да спорим и знаехме, че всеки си знае неговото.
Това, което ме дразни в случая е, че той се опита да се аргументира като каза - "Живеем един живот и трябва да опитаме от всичко", което адски много ме подразни и все още ме дразни, ама както и да е. После почна да ми бута думи в устата и се опитваше да ме убеди, че и аз бих го направил т.е. да изчукам няква, дето ми се предлага на тепсия.
Още по-смущаващото е, че когато го питах - "А, ако на тебе, тая дето ходиш с нея, ти изневери, какво ще направиш?", след което той каза, че би я пребил на място, ако е била пред него. Супер егоистично от негова страна и няма отговор от нeго като го питам - "Защо ще тръгваш да ми влизаш в сериозна връзка, след като би изневерил при първата възможност с някоя шаврантия?"
Казвам му, че всяка себеуважаваща се жена (НЕкурволяк), няма да тръгне да се чука с някъв непознат от дискотеката (той почна с нещо от сорта за забивка в дискотека), ама той.. знае си неговото, бе! Аз и си му казах, че хора като него бих ги нарекъл "боклук" без да ми мигне окото. Още нещо. Казах му - "По-добре първо скъсай с сегашната ти и тогава ходи се чукай с оная там..", а той - "Е! За к'во да я късам като мога да я чукам и нея след като съм чукал оная другата?" (нещо от сорта) Иска да каже, че сегашната му е като спасителен парашут..
И така, явно утре ще си продължим безсмисления "спор"..
Т'ва е, обаче искам да знам нещо.
Той ли още не е дорасъл за връзка и не е разбрал, че секса не е всичко или просто е от тоя тип, дето иска да "топне чушката, където може" ? (малко тъпо)
Няма да мога да го разбера, то се е видяло..
Тъпо е, ама искам да видя к'во имате да кажете.
Последно редактирано от FuckedUp : 10-11-2012 на 19:39