- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- + още няколко въпроса :д
При мен нещата стоят малко по-различно към момента, тъй като живея с половинката, затова ще отговарям в минало време, взимайки предвид нещата, каквито бяха в началото, а не такива, каквито са сега.
какво правите като излизате навън? - предимно разходки, разходки, разходки. И рядко оставахме сами за дълго. 80% от времето навън беше прекарано с компания.
ако приятелят ви живее с родителите си , случвало ли се е да спите в тях? - Случваше се, да. За първи път някъде около края на първия/средата на втория месец.
кога се запознахте с родителите й/му? - С майка му ден-два след като нощувах за първи път у тях, щеше да е още на другата сутрин, но бързахме. Отидохме в салона й, представи ме, пихме по кафе, поприказвахме си и това беше. С баща му, още преди да се съберем си знаехме физиономиите. Като цяло не е имало официално запознанство, просто като отивах за пореден път на гости си стиснахме ръцете и той ми даде домашни чехли, за да не ми било студено.
колко скоро след като 'тръгнахте' правихте секс (personal question, i know , ама не знам кое е нормално и колко скоро е нормално :Д ) - в края на втората седмица. Няма нормално и ненормално в случая. Не си поставяйте изкуствени граници. Когато усетите момента - тогава.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote