- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най дразнещите неща в стила на бг момчетата
Не намерих тема специално за облеклото така че go go go
За мен , чантичките на кръста , ланците , адидас от горе до долу ,
Дразни ме да видя момче с ланци, леко разкопчана риза и вдигната яка. Многото бижута също ми бъркат в здравето. Или да ходи с анцунг по улицата...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
^ Ъхъ. Подкрепям. В комплект вървят розовите тениски, зелените маратонки с лилаво по тях (ония скапани модели на Nike, ужасни са), гладките ръце, крака, гърди, вежди, мишници. По-тесни дънки от на кифла анорексичка.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
"гладките ръце, крака, гърди, мишници" .. не трябва ли да са гладки ?Иначе аз си ходя от нас до фитнеса и обратно по анцуг.. не ми се преоблича като съм на 5 мин.... Дразнят ме клъчовете да се носят като ежедневни чантички през рамо или прекалено изрязаните потници, при които ти се вижда половината сутиен (изрязани включва и отстрани, има си бюстиета за тая работа..)
^ Темата е посветена на момчетата...
Мен лично ме дразни например комбинацията от тъмни дрехи и някакви бели маратонки. О.о Прилепналите тениски също не са ми много по вкуса, освен ако не е с по-едри бицепси и гърди.
анцуг му се вика... да , това ме дразни-тениска, запасана в анцуга, или некви искрящосини дънки, жълти, зелени. Пишман адидааските и пумите от главата до петите ми бъркат направо така, че да повърна. А относно космите, предпочитам да е гладък малко от малко, вместо да се давя в топки косми...личен избор, де ^^ . Също ме дразнят момчетата, които носят от тия силиконените часовници, айде за момиче по го приемам, ама...като ще е мъжки часовник да си е стабилен мъжки часовник...
Кво лошо има да ходиш с анцуг по улицата?-много по-удобно е защо тряя да носиш някви неудобни дънки например или панталони-аз гледам да ми е удобно и повечето време ходя с анцуг-обличам дънки или панталон само ако ходя на лекции или някъде по-официално-не мисля, че е селско, а и хората го носят, защото е удобно-не мога да се представя как някои ходят постоянно с някви тесни дънки
E никой не ти е казал конкретно " ей, ти, недей носи това и това и това" Всеки има право да се облича както иска, но всеки има и право да НЕ харесва нечий стил![]()
Че какво му е лошото на идеш някъде с анцуг ? Или да си с маратонки, тениска и анцуг на Найк, Адидас ? Има къде, къде по - лоши неща. От рода на дънки до коленете или кецове широки две педи. А онези шалвари или шалвари-анцуг? Тениските с разни глави на човечета ?
бъркат ми в здравето кифлите момчета с прилепналите дънчици, с по-слаби крака от 99% от момичетата наоколо.. с малките чантички през рамо на найк/адидас, ланците, гейските обеци.. виждала съм и момче облечено с адидас кафяв анцунг и чанта на Louis Vuitton - покъртителна гледка, направо ми се дощя да го бутна под някоя преминаваща кола.
Сетих се кое ми е много отвратително - дънки - шалвари!![]()
Тва че- носят розови тениски, гримират се, скубят си веждите, обличают се в женски дрехи(според мен)...или по-накратко, че са женствени тъпанари.
Още по-зле е когато нормален модел дънки са смъкнати до.. немай къде.Отстрани изглежда смешно.
Иначе подкрепям останалите - розови тениски, дънки над коляно (не плажни гащи, а дънки, и то прилепнали ;д), скубане на вежди. Не ми харесва и да виждам момчета с 2 тона гел на косата, просто е ненужно.
Днес видях едно момче с маникюр поне половин сантиметър, оформен в квадратна форма. А още по-потресаващото е, че не беше някой метросексуален, а някакъв металяга :X
ааа като каза нокти...много мразя да си оставят маникюр 1см на кутрето?! бляяяк :/