.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Много сте странни. Това пък е нещо супер нормално. Не съм го карала моя, защото у нас винаги има превръзки, но самата идея въобще не ми се вижда като хипер унижение. Особено, имайки в предвид, че първия ден ме боли корема бая и ми е лошо, по-скоро би ми изглеждал жалък, ако ме остави аз да си ида, превита на 2, щото иначе би бил "по-малко мъж".
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

е. не, то в конкретната ситуация не се подразбра кво исках да кажа. приятелят, с когото имам/ах връзка 6 месеца е отивал да ми вземе и това не е лошо.
    някой, който знам от 2-3-4-5 дена, но съм решила да му се излигавя и той отиде.. не знам, стори ми е мега зле като проява.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    но съм решила да му се излигавя
    На мен това ми се струва "зле като проява".

По темата - изчерпа се след поста на stambelan.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Сигурно. Аз се пробвам докъде мога да стигна и наистина, забавно е само до един момент, после е boring, boring, boring.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Отново ще се изкажа преди да съм прочел мненията. Защото предпочитат силната и мимолетна тръпка пред това да са с някой, който наистина държи на тях и дава всичко от себе си,но пък им е доста предвидим.Защото често жените имат мазохистичната нужда да бъдат тъпкани,унижавани и някой да се държи с тях като салфетки за почистване.Защото имат някаква огромна нужда да страдат както казва Таня Боева в песента си че искала очите да плачат.Защото си мислят че така са по защитени,нищо че защитата им един ден може да се обърне срещу тях самите.И защото все още не са се оттърсили от животинското в себе си,където алфа мъжкарят трябва да оплоди всички женски в стадото и т.н. Понякога май просто си имат някаква тръпка да ги правят на нищо. А да, и желанието да подчинят лошото момче,което в повечето случай завършва със сълзи, а при успех момчето често вече е безинтересно на въпросната дама Та така.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на babity
    За съжаление, личният ми опит сочи, че повечето лоши момчета в живота, в леглото мъркат като малки котета. И искат да се гушкат и да са нежни с тях... Пък ми но ляйк ит!

anonymous708973
    Guest
    Към НЯКОЙТАМ: Защото е тръпка лошото момче да е най-доброто на света само и единствено към теб

Мега фен
    Ако е наистина лошо момче няма ли да е лош и към теб?

anonymous708973
    Guest
    Моята представа за лошо момче е различна от "арогантен тъпанар с огромно самочувствие, който се репчи на всички", да речем.

Моето лошо момче е съкровище под прикритие.

Харесват се заради излъчването.. също така, кое момиче не иска да "укроти" едно лошо момче ?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Към НЯКОЙТАМ: Защото е тръпка лошото момче да е най-доброто на света само и единствено към теб
    Говори ми говори...знам че е така, но докога? Пък и не е много сигурно.Викаш по-добре да ти прави мили очички в лицето пък зад гърба ти вече не е важно какво ще говори и ще прави.

beach.ch по тоя въпрос и аз споменах.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Защото е по-голяма тръпката с тях. По-трудното и по-недостижимото е винаги по-интересно, поне за мен е така.
    Има нещо такова.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив

Повече от фен Аватара на Scarface_
    момичетата тук имат своя собствена представа за лоши момчета ... леко филмарска ... Има и разлика между лошо МОМЧЕ и лош човек(мъж). Лошо не означава да кара черно бмв , да има таттоо,да е с гола глава и набола брада , да пуши и да използва вулгарни изрази и псувни и да прави мизерии... добри или лоши хора се определя от нещата , които правят , характера и способностите им... и според мен 99 % от момичетата тук не биха харесвали лоши хора...вие си представяте изграден в собствените ви глави някъв модел на "лоши" "момчета" ... и jghgh смешно разсъждаваш - точно за това , че не се познавате отдавна от чисто човешка гледна точка всеки нормален човек би ти купил превръзки или вода или лекарства или квото ти трябва ...аз съм сигурен , че и той да те накара и ти би отишла ... някви странни представи имаш
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

За момичетата които обичат да се подиграват с нас(good boy).Нека ви ви кажа че на този живот всичко се връща споко (devil)

Цитирай Първоначално написано от PeDoBeR Виж мнението
    За момичетата които обичат да се подиграват с нас(good boy).Нека ви ви кажа че на този живот всичко се връща споко (devil)
    да, виждам го с очите си " "

иначе .. хах, добре, разкайвам се за поста си : (

Голям фен Аватара на adoreher
    лично за мен тва винаги е било.. не знам,
    мега простотия.
    самата категория-лоши момчета
    пълна пародия..
    да не говорим че с повечето лоши момчета
    на много малко момиченца ще им издържат нервичките. ндам.

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    В България филма:

Мутри, мутреси, лоши момчета, лоши момичета, мацки, пичове и прочие ... Кажи-речи не съществува..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Моята представа за лошо момче е различна от "арогантен тъпанар с огромно самочувствие, който се репчи на всички", да речем.

Моето лошо момче е съкровище под прикритие.
    Твоята представа за "лошо момче" каква е?(детайлно ако може)
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

Banned Фен
    Подсъзнателно полово привличане от фалшиво чувство за защита, стабилност, увереност, сила, своенравност и куп други. Това е физическо привличане на неузрелият мозък. Майка Ви не е женена за Вин Дизел от "Бързи и Яростни" нали?

Мега фен Аватара на tori
    Може би с "лошите момчета" (макар цялата граница да е доста размита според мен) им е по-интересно... Знам ли, никой средностатистически лош мачо няма да те зареже, за да отиде да учи или на тренировка, а ще те скъса от секс. "Лошите момчета" излизат по барове, пият и пушат, бият се, понякога се друсат, свалят момичета... И на мен би ми било интересно първите дни след запознанството си с такъв индивид. И все пак - лоши момчета до едно време. Като видят, че живота е суров към всички и чука всички, и лошите момчета стават котенца.

Голям фен Аватара на adoreher
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Може би с "лошите момчета" (макар цялата граница да е доста размита според мен) им е по-интересно... Знам ли, никой средностатистически лош мачо няма да те зареже, за да отиде да учи или на тренировка, а ще те скъса от секс. "Лошите момчета" излизат по барове, пият и пушат, бият се, понякога се друсат, свалят момичета... И на мен би ми било интересно първите дни след запознанството си с такъв индивид. И все пак - лоши момчета до едно време. Като видят, че живота е суров към всички и чука всички, и лошите момчета стават котенца.
    и кво му е интересното?
    застреляй се, моля те.

Цитирай Първоначално написано от adoreher Виж мнението
    и кво му е интересното?
    застреляй се, моля те.
    К'во искаш от бясна тинейджърка?

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от SoMuchWin Виж мнението
    Майка Ви не е женена за Вин Дизел от "Бързи и Яростни" нали?
    И с тая занижена летва се оказва много трудно да догониш имиджа на бащата.

Всека такава тема я налазват разни мрънкяла. Крякайте от несигурност и си повтаряйте, че дискутирате. Може и за мантри да се разтърсите, че са по-кратки.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    И с тая занижена летва се оказва много трудно да догониш имиджа на бащата.

Всека такава тема я налазват разни мрънкяла. Крякайте от несигурност и си повтаряйте, че дискутирате. Може и за мантри да се разтърсите, че са по-кратки.
    Ти нещо от рода на "Блейд" или "Константин" ли се яви...?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си