- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лоши момчета
Много сте странни. Това пък е нещо супер нормално. Не съм го карала моя, защото у нас винаги има превръзки, но самата идея въобще не ми се вижда като хипер унижение. Особено, имайки в предвид, че първия ден ме боли корема бая и ми е лошо, по-скоро би ми изглеждал жалък, ако ме остави аз да си ида, превита на 2, щото иначе би бил "по-малко мъж".
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
е. не, то в конкретната ситуация не се подразбра кво исках да кажа. приятелят, с когото имам/ах връзка 6 месеца е отивал да ми вземе и това не е лошо.
някой, който знам от 2-3-4-5 дена, но съм решила да му се излигавя и той отиде.. не знам, стори ми е мега зле като проява.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Сигурно. Аз се пробвам докъде мога да стигна и наистина, забавно е само до един момент, после е boring, boring, boring.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Отново ще се изкажа преди да съм прочел мненията. Защото предпочитат силната и мимолетна тръпка пред това да са с някой, който наистина държи на тях и дава всичко от себе си,но пък им е доста предвидим.Защото често жените имат мазохистичната нужда да бъдат тъпкани,унижавани и някой да се държи с тях като салфетки за почистване.Защото имат някаква огромна нужда да страдат както казва Таня Боева в песента си че искала очите да плачат.Защото си мислят че така са по защитени,нищо че защитата им един ден може да се обърне срещу тях самите.И защото все още не са се оттърсили от животинското в себе си,където алфа мъжкарят трябва да оплоди всички женски в стадото и т.н. Понякога май просто си имат някаква тръпка да ги правят на нищо. А да, и желанието да подчинят лошото момче,което в повечето случай завършва със сълзи, а при успех момчето често вече е безинтересно на въпросната дама Та така.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
За съжаление, личният ми опит сочи, че повечето лоши момчета в живота, в леглото мъркат като малки котета. И искат да се гушкат и да са нежни с тях... Пък ми но ляйк ит!
Към НЯКОЙТАМ: Защото е тръпка лошото момче да е най-доброто на света само и единствено към теб![]()
Ако е наистина лошо момче няма ли да е лош и към теб?
Моята представа за лошо момче е различна от "арогантен тъпанар с огромно самочувствие, който се репчи на всички", да речем.
Моето лошо момче е съкровище под прикритие.
Харесват се заради излъчването.. също така, кое момиче не иска да "укроти" едно лошо момче?
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
момичетата тук имат своя собствена представа за лоши момчета ... леко филмарска ... Има и разлика между лошо МОМЧЕ и лош човек(мъж). Лошо не означава да кара черно бмв , да има таттоо,да е с гола глава и набола брада , да пуши и да използва вулгарни изрази и псувни и да прави мизерии... добри или лоши хора се определя от нещата , които правят , характера и способностите им... и според мен 99 % от момичетата тук не биха харесвали лоши хора...вие си представяте изграден в собствените ви глави някъв модел на "лоши" "момчета" ... и jghgh смешно разсъждаваш - точно за това , че не се познавате отдавна от чисто човешка гледна точка всеки нормален човек би ти купил превръзки или вода или лекарства или квото ти трябва ...аз съм сигурен , че и той да те накара и ти би отишла ... някви странни представи имаш
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
За момичетата които обичат да се подиграват с нас(good boy).Нека ви ви кажа че на този живот всичко се връща споко (devil)
лично за мен тва винаги е било.. не знам,
мега простотия.
самата категория-лоши момчета
пълна пародия..
да не говорим че с повечето лоши момчета
на много малко момиченца ще им издържат нервичките. ндам.
В България филма:
Мутри, мутреси, лоши момчета, лоши момичета, мацки, пичове и прочие ... Кажи-речи не съществува..![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Подсъзнателно полово привличане от фалшиво чувство за защита, стабилност, увереност, сила, своенравност и куп други. Това е физическо привличане на неузрелият мозък. Майка Ви не е женена за Вин Дизел от "Бързи и Яростни" нали?![]()
Може би с "лошите момчета" (макар цялата граница да е доста размита според мен) им е по-интересно... Знам ли, никой средностатистически лош мачо няма да те зареже, за да отиде да учи или на тренировка, а ще те скъса от секс. "Лошите момчета" излизат по барове, пият и пушат, бият се, понякога се друсат, свалят момичета... И на мен би ми било интересно първите дни след запознанството си с такъв индивид. И все пак - лоши момчета до едно време. Като видят, че живота е суров към всички и чука всички, и лошите момчета стават котенца.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.