- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- НЕ иска секс
Да не би да те лъже, че не е девствен?
Има доста момчета, които на 19-20 още са девствени. Това не е и толкова странно, даже ми се струва нормално да го направиш в този възрастов диапазон.
А ти не бъди толкова агресивна, не се харесва на мъжете. Те се стряскат от напористи жени. Няк'во парадоксално е, но не го притискай, не натяквай и т.н.
Не знам к'во е станало първия път - предполагам му е паднала пишката или е свършил много бързо. Каквото и да е, не му го натяквай и не искай да говориш за това, защото е нормално да стане от няк'во притеснение и силно вълнение - например от силни чувства и любов,или пък комплекси, срам. Каквото и да е, не искай да говорите за това, въпреки че ако си настоявала, сигурно вече си го накарала да се чувства неудобно от себе си. А не трябва да се постъпва така. Напротив, при подобни ексцесии момчето трябва да се почувства спокойно и ти да си толерантна и разбираща, без да го караш да се чувства гадно (защото и без друго това е голямо лично унижение за един мъж и не му трябва и ти да го караш да се чувства по-зле).
Мисля си, че може и да е друг вариант - да не те харесва достатъчно, но ми се струва, че мъжете никога не падат толкова ниско - да ходят с някоя, която не ги привлича, само и само да не са сами и да си повдигат егото/да има кой да ги подкрепя.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride