.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Help..... :xxx

Град
    ...Не...Казвам...

Unhappy Help..... :xxx

Знам, че може тази тема да не ви хареса, но за мен е ВАЖНОО
    наскоро се оказа, че имам проблем с очите и отидох на очен лекар
    оказа се, че имам късогледство и трябва да нося очила
    искам да ми помогнете "Кои рамки са хубави?" "Зле ли е да носиш очила?" "Може ли да се излекува?" и т.н.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Да, супер зле е да носиш очила. Мнооого е лошо. Че даже е срамно. О боже...
    Късогледството можеш да го излекуваш само и единствено ч/з операция с лазер.
    Аз имам, но не ми пречи. В смисъл, не е фатално. Като съм на даскало и пред телевизора вкъщи нося очила, иначе не.
    Заложила съм на изчистени метални правоъгълни рамки. Кръглите са ми много грозни (не само за моето лице и форма, и по принцип са ужасни според мен), като женски вариант на Хари Потър съм.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не знам дали се лекува. На мен са ми много грозни очила с диоптър. Не знам, противно ми е момиче или момче с очила. Нищо лично към никого. Аз бих сложила лещи.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Не си само ти с очила
    От 2 годишна нося очила и страдам от далекогледство. Каквито рамки на теб ти харесват, такива си вземи - на всеки му отиват различно.
    "Зле ли е да носиш очила?" - без отговор.

Грам не е срамно, определено. Кои рамки са хубави е въпрос на лични предпочитания. Отиваш в оптиката, мериш, одобряваш се с дадени рамки и си готова. Едни подходящо избрани рамки, много добре могат да допълнят визията ти. Лично аз залагам на изчистени черни рамки.
    bn

Няма нищо срамно да носиш очила. Лекува се единствено с операция. Кофти е да имаш проблеми с очите-казвам го, защото години наред съм така, но няма какво да се прави. А относно кои рамки са хубави... ми отиваш в някоя оптика, пробваш много и все нещо ще ти хареса. Отначало е трудно да свикнеш да се гледаш, но постепенно... спира да ти прави впечатление.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Напротив, очилата дори могат да бъдат готин аксесоар. Освен това очилата могат да се направят със защитно покритие и от както нося очила не ми се е случвало да ме болят очите от компютъра.
    Впрочем, може да си купиш и лещи.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Напротив, очилата дори могат да бъдат готин аксесоар. Освен това очилата могат да се направят със защитно покритие и от както нося очила не ми се е случвало да ме болят очите от компютъра.
    Впрочем, може да си купиш и лещи.
    Напълно съм съгласна, лошото само е, че очила не отиват на всеки... Нося лещи, когато съм навън, а очила в къщи и пред компютъра най-вече, щото с лещи пред компютъра е ад Все си мисля, че ако намеря подходящите рамки ще изглеждат готино и на моето лице, ама още не съм Колко секси хора има с очила, особено мъже :P

Сега стана толкова модерно да се носят очила, че някои хора ги носят без да имат нужда от тях. Никой няма да ти се подиграва. Както казаха и по-горе, отиди в някоя оптика и пробвай различни рамки, докато откриеш тези, които най-много отиват на лицето ти.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Дали ще и се подиграват, смеят и така нататък зависи от цялостната и визия, не от това дали носи очила или не. И не на последно място и от манталитета на хората, които я обкръжават - ако са прости, ще отнася подигравки и обидни думи, това е ясно.

Не е зле да носиш очила,не се притеснявай.Много хора имат проблеми с очите и им се налага,ако ти е толкова голям проблем, след известно време можеш да си сложиш лещи.За рамките-на практика няма хубави и грозни,а зависи от това дали ти отиват или не.Аз също имам късогледство и до колкото знам няма лечение,може само да се намали диоптъра ако е прекалено висок.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си