.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54

Тема: Изневяра

Hybrid View

Откакто си облизах плюнката никога повече не казвам големи думи! Преди все повтарях,че ако приятелят ми изневери ще го оставя на момента, така и направих де, но това продължи само до следващия ден.. После аз сама му звъннах,звучи глупаво нали,но е така,просто го обичах истински и реших,че просто е направил грешка.. Между другото ми беше изневерил 2 пъти,звучи ми смешно вече.. как ли разбрах,ами той сам си призна вече след 6 месеца.. и аз какво да направя обичах го минало е доста време и казах да забравим.. Да забравихме,но при всяка караница започнах да му го натяквам,а той с най голямото си нахалство и егоизъм ми казваше да не отварям стари теми,та така с всеки изминал ден се карахме повече и повече аз го оставях и му звънях.. докато не видяхме едно от момичетата а той така се загледа в приятеля и пък и в нея просто си замълчах..след тези 2 изневери не ми е изневерявал,но аз тогава разбрах,че изневярата всъщност не е грешка, а просто избор.. той избра да ми сложи рога, а аз да му търпя нрава.. Но съвет не прощавайте колкото и да обичате,защото идва ден когато съжалявате за изгубеното време с човек който още в съвсем началото е направил своя избор.. Просто изневярата не трябва да се прощава, освен ако човека до вас не прави всичко възможно за да му простите!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от jujuju Виж мнението
    Но съвет не прощавайте колкото и да обичате,защото идва ден когато съжалявате за изгубеното време с човек който още в съвсем началото е направил своя избор.. Просто изневярата не трябва да се прощава, освен ако човека до вас не прави всичко възможно за да му простите!
    Изгубеното време? Bitch please. Как можеш да наричаш времето, в което си споделяла живота си с човек, с който уж обичаш 'изгубено'? Че и за съжаляване говориш. И обясни ми какво трябва да направи човек, за да му простиш? Прошката не означава, че ако я дадеш, значи оставаш с човека. А и коя си ти, че да даваш прошка? Никой не ти е длъжен, дори да си женен за него и никого не трябва да задължаваш, защото е отблъскващо и никой не обича да го командорят и да стоят много над него.
    Това, което пречи на онова, да продължиш 'съжителството' си с човека, с който си, си ти самият. Или решаваш, че можеш да го преглътнеш веднъж... или два пъти... или колкото ти акъл държи... или осъзнаваш, че това винаги ще ти е трън в окото, винаги ще те кара да се съмняваш и т.н... и приключваш мача, макар че смятам, че втория вариант е филмарски и трябва много, ама много жестоко/обидно/унизително нещо да е направил човека до теб и най-вече да не се разкайва и да не му е минавало през ума, че може да те нарани, та да приключиш така лесно всичко, което сте имали.
    Аз за мое щастие, или съжаление, не съм толкова твърда и категорична, че да оставя човечето си ако ми изневери, НО и не съм момиченце, на което могат да тъпчат чувствата. И би ми станало доста обидно, тъжно и като цяло удар върху цялата стеничка от хубости, които съм си изградила и зад която не пускам никой друг, освен НАС.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Изгубеното време? Bitch please. Как можеш да наричаш времето, в което си споделяла живота си с човек, с който уж обичаш 'изгубено'? Че и за съжаляване говориш. И обясни ми какво трябва да направи човек, за да му простиш? Прошката не означава, че ако я дадеш, значи оставаш с човека. А и коя си ти, че да даваш прошка? Никой не ти е длъжен, дори да си женен за него и никого не трябва да задължаваш, защото е отблъскващо и никой не обича да го командорят и да стоят много над него.
    Това, което пречи на онова, да продължиш 'съжителството' си с човека, с който си, си ти самият. Или решаваш, че можеш да го преглътнеш веднъж... или два пъти... или колкото ти акъл държи... или осъзнаваш, че това винаги ще ти е трън в окото, винаги ще те кара да се съмняваш и т.н... и приключваш мача, макар че смятам, че втория вариант е филмарски и трябва много, ама много жестоко/обидно/унизително нещо да е направил човека до теб и най-вече да не се разкайва и да не му е минавало през ума, че може да те нарани, та да приключиш така лесно всичко, което сте имали.
    Аз за мое щастие, или съжаление, не съм толкова твърда и категорична, че да оставя човечето си ако ми изневери, НО и не съм момиченце, на което могат да тъпчат чувствата. И би ми станало доста обидно, тъжно и като цяло удар върху цялата стеничка от хубости, които съм си изградила и зад която не пускам никой друг, освен НАС.
    Ами мила мога да ти кажа,че ходих 2 год. и 7 месеца с приятеля ми след неговите две изневери и мисля,че е предостатъчно време да дадеш шанс на човека когото обичаш! Но идва един момент и наистина съжаляваш,че не си го напуснала по рано защото човек изневерил 2 пъти на когото му е простено просто ей така се качва на главата ти и наистина вече ти писва.. Защото при мене стана точно това простих му защото го обичах,но промени ли си нещо освен това,че повече не ми изневери(поне така мисля). И въпроса не е само в изневярата,въпросът е дали човека на когото вече му е простено за такава ОГРОМНА грешка цени твоята постъпка, дали той изобщо осъзнава колко много държи човека насреща му на него. Просто явно не си изпитвала това унизително и съсипващо връзката чувство. И вярвай ми не дай си боже ако го изпиташ няма никога да го забравиш,ще му простиш но той вече ще знае,че не можеш без него и ще се опитва да те мачка с всеки изминал ден, и един ден когато сте щастливи и внезапно той види тази с която ти е изневерил и втренчи поглед в нея тогава ще осъзнаеш,че си изгубила празно време с човек който може би не те е обичал а просто му е било хубаво с теб в някои мигове.. Просто този който не е падал от високо не знае каква е болката ! Пък аз се борех до колкото можах но защо аз да си провалям живота с човек който не ме цени! Ако му бях изневерила аз, той нямаше даже да ме послуша така,че не говори големи думи! И като не знаеш цялата история не критикувай другите по този начин,защото не си на тяхно място!

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от sexvapros Виж мнението
    Не изневерявам. Скорпион съм...
    Прощавал съм. Патих си многократно след това като изневярата беше по същия начин, по който беше простена...
    Изневярата не е само физическа и не е толкова страшно понятие. ..
    Тя просто е израз на едни зачезващи чувства, чиито глупав собственик не може да разбере на какво се дължат ..
    +1
    Прощавала съм, но след това доверието вече го нямаше

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Днес ми стана интересно и се зачудих за изневярата. Бихте ли я простили? По принцип не,но вече съм я прощавала с аргументиращи причини. Какво е изневярата за вас? Предателство. Зачита ли се когато няма чувства, а е само секс? Всяка физическа близост със друг/а,освен половинката ти се зачита за изневяра,поне за мен. Бихте ли изневерили за отмъщение? Правила съм го. Примерно ситуацията е следната: гаджето ти изневерява, ти разбираш и те утешава най-добрият ти приятел, в следващият момент разбираш, че той те обича и ти го обичаш и натам се досещате...Ами ако изневярата не е физическа, а примерно приятелят ти или приятелката ти просто се е увлякъл/а по някого това не е ли изневяра. Тук вече това се нарича мислена изневяра или както там беше. Бихте ли могли да бъдете пълноценна двойка, когато единият е кривнал за малко от пътя, но после съжали? Да,зависи кой как приема и преодолява нещата за напред. Ще кажа моето мнение по въпроса - не приемам нито една от следните ситуации. За мен това е непростимо и нищо не може да оправдае изневярата. Ако темата е тъпа модераторите да я заключат.
    .

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Днес ми стана интересно и се зачудих за изневярата.

Бихте ли я простили? - Да.
    Какво е изневярата за вас? - Трудно за определяне.
    Зачита ли се когато няма чувства, а е само секс? - Това не е изневяра. Тва си е просто секс.
    Бихте ли изневерили за отмъщение? - Надали.
    Примерно ситуацията е следната: гаджето ти изневерява, ти разбираш и те утешава най-добрият ти приятел, в следващият момент разбираш, че той те обича и ти го обичаш и натам се досещате... - Не съм педал.
    Ами ако изневярата не е физическа, а примерно приятелят ти или приятелката ти просто се е увлякъл/а по някого това не е ли изневяра. - Това е изневяра, да.
    Бихте ли могли да бъдете пълноценна двойка, когато единият е кривнал за малко от пътя, но после съжали? - Кво пречи, ако се прости.

Ще кажа моето мнение по въпроса - не приемам нито една от следните ситуации. За мен това е непростимо и нищо не може да оправдае изневярата. Ако темата е тъпа модераторите да я заключат.
    .

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Бихте ли я простили? - На този етап от живота си - не. След години не знам на какъв акъл ще съм, но се надявам специално за тези неща да не съм много далеч.
    Какво е изневярата за вас? - Всякакъв интимен контакт, дори целувка.
    Зачита ли се когато няма чувства, а е само секс? - Разбира се, че се. То по тази логика няма да съществува изневяра, 'щото всичко ще минава за забивка.
    Бихте ли изневерили за отмъщение? - Не. По принцип не бих. А и специално за такива неща са ми не просто силни ангелите, ами не знам какви...

Примерно ситуацията е следната: гаджето ти изневерява, ти разбираш и те утешава най-добрият ти приятел, в следващият момент разбираш, че той те обича и ти го обичаш и натам се досещате... - И двамата са тъпи парчета.

Ами ако изневярата не е физическа, а примерно приятелят ти или приятелката ти просто се е увлякъл/а по някого това не е ли изневяра. Бихте ли могли да бъдете пълноценна двойка, когато единият е кривнал за малко от пътя, но после съжали? - Е какво значи да не е физическа? Да си се заглежда е съвсем нормално. Ако общува с някоя и започва да се захласва повече по нея, да избира.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Изневярата е непростима.. Един път потърсил ли си друг/а , по какъвто и да е начин, значи си загубен.. Тъп, прост, идиот, олигофрен.. И си само за бой.. Такива са 99% от жените.. Затова и не им вярвам.
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Изневярата е непростима.. Един път потърсил ли си друг/а , по какъвто и да е начин, значи си загубен.. Тъп, прост, идиот, олигофрен.. И си само за бой.. Такива са 99% от жените.. Затова и не им вярвам.
    Много си зле.
    4XCOKИ

Много си зле.
    Като съм зле, ще простиш ли изневярата на "милото" ти.. Всички сте само на думи и ви знае устата, едно е да си го учил/а по учебник, друго е да го посрещнеш очи-в-очи..

Мега фен
    Град
    <3
    Като съм зле, ще простиш ли изневярата на "милото" ти..
    Да. Вярно, че след това 'да' следват много други неща, но ще простя.
    4XCOKИ

Значи не уважаваш себе си като човек.. Това си е чиста проба предателство!

Абсурд да се случи, да я простя.. Това означава да пренебрегна себе си, класата си, името си, достойнството си .. ?

Да го направя защо? Заради някоя, дето я сърби п*тката и не може да си държа краката затворени.. А ми казва "Колко много ме обича"..

Не, благодаря :*

Мега фен
    Град
    <3
    Значи не уважаваш себе си като човек.. Това си е чиста проба предателство!

Абсурд да се случи, да я простя.. Това означава да пренебрегна себе си, класата си, името си, достойнството си .. ?

Да го направя защо? Заради някоя, дето я сърби п*тката и не може да си държа краката затворени.. А ми казва "Колко много ме обича"..

Не, благодаря :*
    пфпф 'е*еМ ти и гордостта' (както се изразяват хората, когато изпростеят)
    Понякога трябва да пренебрегваш някои неща, без да означава, че ще се унижиш.
    НЕ одобрявам изневярата, но съм разбрано човече.
    4XCOKИ

Разбрано човече съм, но не уважам предателството..

Супер фен Аватара на Anonys
    Разбрано човече съм, но не уважам предателството..
    Така е.. А и защо трябва да пренебрегваме някои неща ? Защо човекът, който е изневерил не е помислил по-рано какво прави и как ще се отрази на теб и НАЙ–много на него ? Какви ще са последствията от тази глупост.. Жени много, работата е да си намериш точната. Колкото и да й се иска нещо различно, нека сподели с теб, нека предприеме нещо друго, но защо ТОЧНО пък изневяра ? Ненавиждам ги.

Повече от фен Аватара на Scarface_
    хм какво значи да простиш ?! ако сте просто гаджета и нямате брак/деца... щом се е стигнало до изневяра значи сте се изчерпали един към др или не сте си достатъчни или някой иска да пробва нещо ново и така ... не ми се е случвало , ако ми се случи ... нищо просто ще се усмихна и ще си тръгна без лоши чувства и драми
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Мега фен
    Град
    <3
    Защото обикновено нещата стават случайно, а не си поставяш за цел да изневериш. -.-
    Имах опит в това и точно поради тая причина това ми е болна тема, защото не искам повече да го повтарям. -.-
    Но също така по същата причина знам, че бих простила. Друг е наистина въпроса какво следва след това, защото е ужасно и болно, и нараняващо и.. и.. и.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Защото обикновено нещата стават случайно, а не си поставяш за цел да изневериш. -.-
    Това е оправдание колкото е оправдание и алкохолът.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Това е оправдание колкото е оправдание и алкохолът.
    Възможно.
    4XCOKИ

А не си ли се замисляла, че нещата ще са по съвсееееееееем различен начин, особено ако участва любовта поне от страната на единия и не си ли си помисляла, че ако връзката продължи, болката ще е тройно по-голяма, от тази, при вариянта - късане ?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    А не си ли се замисляла, че нещата ще са по съвсееееееееем различен начин, особено ако участва любовта поне от страната на единия и не си ли си помисляла, че ако връзката продължи, болката ще е тройно по-голяма, от тази, при вариянта - късане ?
    Така.
    Ако любовта присъства само от страната на единия, то изневярата ще да е най-малкия проблем. Първо.
    Второ... Ако на мен ми изневерят и реша да остана с човека, бих се опитала да обърна страницата, но при условие, че той направи същото и ми покаже, че повече няма да се повтори и осъзнае, че е било грешка. Това означава, че не бива да имам някакви огромни поводи за съмнение, а аз имам ужасно изострени сетива и всичко ми се набива в очите, дори и да не го искам. + това знам кога едно нещо е сериозно и кога е просто шега. Може да си премълчавам много работи само, за да не стават неловки 'скандали', а и е отблъскващо, но винаги знам и се старая да мисля трезво.
    Та... съвсем не е невъзможно, ако след подобно нещо сме щастливи, да останем заедно. Ест не трябва и не искам да си имаме едно на ум един за друг.
    4XCOKИ

Не знам вие как сте, но аз не мога така..

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Не знам вие как сте, но аз не мога така..
    апфу, апфу
    вярвай ми и аз не мога, но понякога явно се тормозя,
    но наистина се опитвам да си го представя и не дай боже ако ми се случи, няма да реагирам неадекватно, а ще го обмисля поне 2985345 пъти.
    4XCOKИ

Бихте ли я простили? - Да.
    Какво е изневярата за вас? - Предаване
    Зачита ли се когато няма чувства, а е само секс? - Да,зависи и от връзката ви
    Бихте ли изневерили за отмъщение? - Не знам ,но най-вероятно не
    Примерно ситуацията е следната: гаджето ти изневерява, ти разбираш и те утешава най-добрият ти приятел, в следващият момент разбираш, че той те обича и ти го обичаш и натам се досещате... - Не съм педал,но ако и аз Я обичам сигурно.
    Ами ако изневярата не е физическа, а примерно приятелят ти или приятелката ти просто се е увлякъл/а по някого това не е ли изневяра. - Да изневяра е ,но лично аз предпочитам ,така да ми изневерят,да знам,че някой е по-добър от мен или че тя се е влюбила ,а не просто си е отворила краката (извинявам се за израза) .Но никой не избира в кого да се влюби,но избират повечето с кого да си легнат.
    Бихте ли могли да бъдете пълноценна двойка, когато единият е кривнал за малко от пътя, но после съжали? - Поне при мен не,опитах не веднъж ,но не мога да забравя това ,че са ме предали ,боли твърде много,всеки път когато я погледна в очите си мисля,как ми казвала,че спи или е с приятели ,а всъщност е правила секс,а аз съм я мислил или чакал.И това,че примерно след това ми е звъннала и ме е излъгала какво е правила,и как съм глупака в нейните,неговите,моите и очите на приятелите ни ..

Голям фен Аватара на magita
    Щруд, като изневериш на някого си му адски длъжен. Няма значение дали са женени или не, щото т'ва е само едно лисче и нищо повече. Познавам двоики, които са женени по изгода и мога да ти кажа, че там не се обичат повече от колкото някой на наще години и тн.
    Няма значение дали си женен или не, щото ако обичаш някой няма да го направиш. И точно за т'ва си му длъжен, 'щото го предаваш и нараняваш, а той е давал всичко за теб. Лол
    Казваш, че нещата се случват случайно, но и за т'ва не съм съгласна. Случайно се случват само ако си на купон примерно. Не се случват да срещнеш някой по улицата и да ти дойде музата за изневяра. Случайности като цяло няма, 'щото сам прайш избори за каквото и да е. (:
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си