.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Подрани ми с 14-15 дена, защо?

Този месец трябваше да ми дойде на 4-ти, малко закъсня и дойде на 6-ти, следователно ноември трябваше да ми дойде към 5ти или 6ти, а идва сега?? Някакви идеи защо? Да се притеснявам ли и да ходя ли на лекар?

Смяна на сезона?

Ако си още малка има тепърва още да ти се променя "календарното време".
    Можеш за всеки случай да се консултираш с лекар, но според мен едва ли е нещо сериозно. Понякога ми е идвало 2 пъти за един месец - но това са били изключително редки случаи и после всичко се нормализира. Ако постоянно е нередовен или цикълът ти е през повече от 30 дена или по-малко от 20 и това е често явление, тогава имаш поводи за притеснение. Доколкото съм чела, де. Нормалното "разстояние" между 2 менструации трябва да е circa 28 дена. Ако е много по-малко/по-голямо, значи е зле положението.
    Ама за единичен случай аз лично не бих се разтревожила много : )
    Ако искаш да ти е спокойно все пак се консултирай с лекар.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на strawberry88
    И според мен няма повод за притеснение.

Мерси за отговорите. Ще го изчакам другия месец да видя и тогава ,ако направи пак така, отивам.

Климат, лекарства, стрес, промяна в режима?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Средно месечният цикъл идва на 28 дни,твоят много е подранил,но ако си малка е нормално - тепърва ще се регулира . Хубаво е обаче да посетиш и АГ ,защото може да има някоя кистичка или по-сериозен хормонален дисбаланс. АГ-то ще ти каже какъв е проблема със сигурност.

хората се притесняват и се молят да им идва ти се притесняваш че ти е дошло по рано то и на мен както ми беше още от тая година беше тръгнало 1 ви 5 ти след тва 13 12 13 12 и ся ми е е чак 19 23 тва се измества не може винаги да ти идва по часовник

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Климат, лекарства, стрес, промяна в режима?
    +
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от Teri __ Виж мнението
    хората се притесняват и се молят да им идва ти се притесняваш че ти е дошло по рано то и на мен както ми беше още от тая година беше тръгнало 1 ви 5 ти след тва 13 12 13 12 и ся ми е е чак 19 23 тва се измества не може винаги да ти идва по часовник
    Ти нормална ли си-колкото е опасно да не ти идва, толкова е опасно и да ти подранява. ВзЕми се образовай малко....

ПТ-какво стана, всичко вече наред ли е, ходи ли на преглед? Според мен е от сезоните-всичко се бъгва с тея температурни амплитуди |(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си