Първоначално написано от
Ivaaaaa
Бихте ли я простили? Да. Но с много похабени органи от душевни удари и може би много мнителност след това, което никак не е добре.
Какво е изневярата за вас?
Нещо грозно. Нещо обидно. Нещо гнусно. Много гнусно.
Зачита ли се когато няма чувства, а е само секс?
ЕСТ
Бихте ли изневерили за отмъщение?
Не. Това е по-глупашко и от иневярата, която се появява внезапно.. (бахти тъпото изречение съчиних в 12:31)
Примерно ситуацията е следната: гаджето ти изневерява, ти разбираш и те утешава най-добрият ти приятел, в следващият момент разбираш, че той те обича и ти го обичаш и натам се досещате...
кО речИ!?!?!? Кой момент, кво?! За един момент ли осъзнаваш, че обичаш някой, ей така от нищото?! Не се досещам. Ако най-добрия ми приятел ме пипне неприятелски, ще се почувствам зле.
Ами ако изневярата не е физическа, а примерно приятелят ти или приятелката ти просто се е увлякъл/а по някого това не е ли изневяра.
Това е много относително, но също е не по-малко нараняващо. И по-скоро тук нещата могат да се изпуснат, ако човек не осъзнае какво наистина изпитва и към кого.
Бихте ли могли да бъдете пълноценна двойка, когато единият е кривнал за малко от пътя, но после съжали?
Ако след това кривналия се докаже и покаже, че няма да се повтаря повече, не виждам кой знае каква пречка. Аз мисля, че ще да е много трудно, но не невъзможно.
Ще кажа моето мнение по въпроса - не приемам нито една от следните ситуации. За мен това е непростимо и нищо не може да оправдае изневярата. Ако темата е тъпа модераторите да я заключат.