Бихте ли я простили? - На този етап от живота си - не. След години не знам на какъв акъл ще съм, но се надявам специално за тези неща да не съм много далеч.
Какво е изневярата за вас? - Всякакъв интимен контакт, дори целувка.
Зачита ли се когато няма чувства, а е само секс? - Разбира се, че се. То по тази логика няма да съществува изневяра, 'щото всичко ще минава за забивка.
Бихте ли изневерили за отмъщение? - Не. По принцип не бих. А и специално за такива неща са ми не просто силни ангелите, ами не знам какви...

Примерно ситуацията е следната: гаджето ти изневерява, ти разбираш и те утешава най-добрият ти приятел, в следващият момент разбираш, че той те обича и ти го обичаш и натам се досещате... - И двамата са тъпи парчета.

Ами ако изневярата не е физическа, а примерно приятелят ти или приятелката ти просто се е увлякъл/а по някого това не е ли изневяра. Бихте ли могли да бъдете пълноценна двойка, когато единият е кривнал за малко от пътя, но после съжали? - Е какво значи да не е физическа? Да си се заглежда е съвсем нормално. Ако общува с някоя и започва да се захласва повече по нея, да избира.