Бихте ли я простили? - Да.
Какво е изневярата за вас? - Предаване
Зачита ли се когато няма чувства, а е само секс? - Да,зависи и от връзката ви
Бихте ли изневерили за отмъщение? - Не знам ,но най-вероятно не
Примерно ситуацията е следната: гаджето ти изневерява, ти разбираш и те утешава най-добрият ти приятел, в следващият момент разбираш, че той те обича и ти го обичаш и натам се досещате... - Не съм педал,но ако и аз Я обичам сигурно.
Ами ако изневярата не е физическа, а примерно приятелят ти или приятелката ти просто се е увлякъл/а по някого това не е ли изневяра. - Да изневяра е ,но лично аз предпочитам ,така да ми изневерят,да знам,че някой е по-добър от мен или че тя се е влюбила ,а не просто си е отворила краката (извинявам се за израза) .Но никой не избира в кого да се влюби,но избират повечето с кого да си легнат.
Бихте ли могли да бъдете пълноценна двойка, когато единият е кривнал за малко от пътя, но после съжали? - Поне при мен не,опитах не веднъж ,но не мога да забравя това ,че са ме предали ,боли твърде много,всеки път когато я погледна в очите си мисля,как ми казвала,че спи или е с приятели ,а всъщност е правила секс,а аз съм я мислил или чакал.И това,че примерно след това ми е звъннала и ме е излъгала какво е правила,и как съм глупака в нейните,неговите,моите и очите на приятелите ни ..