Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
Изгубеното време? Bitch please. Как можеш да наричаш времето, в което си споделяла живота си с човек, с който уж обичаш 'изгубено'? Че и за съжаляване говориш. И обясни ми какво трябва да направи човек, за да му простиш? Прошката не означава, че ако я дадеш, значи оставаш с човека. А и коя си ти, че да даваш прошка? Никой не ти е длъжен, дори да си женен за него и никого не трябва да задължаваш, защото е отблъскващо и никой не обича да го командорят и да стоят много над него.
Това, което пречи на онова, да продължиш 'съжителството' си с човека, с който си, си ти самият. Или решаваш, че можеш да го преглътнеш веднъж... или два пъти... или колкото ти акъл държи... или осъзнаваш, че това винаги ще ти е трън в окото, винаги ще те кара да се съмняваш и т.н... и приключваш мача, макар че смятам, че втория вариант е филмарски и трябва много, ама много жестоко/обидно/унизително нещо да е направил човека до теб и най-вече да не се разкайва и да не му е минавало през ума, че може да те нарани, та да приключиш така лесно всичко, което сте имали.
Аз за мое щастие, или съжаление, не съм толкова твърда и категорична, че да оставя човечето си ако ми изневери, НО и не съм момиченце, на което могат да тъпчат чувствата. И би ми станало доста обидно, тъжно и като цяло удар върху цялата стеничка от хубости, които съм си изградила и зад която не пускам никой друг, освен НАС.
Ами мила мога да ти кажа,че ходих 2 год. и 7 месеца с приятеля ми след неговите две изневери и мисля,че е предостатъчно време да дадеш шанс на човека когото обичаш! Но идва един момент и наистина съжаляваш,че не си го напуснала по рано защото човек изневерил 2 пъти на когото му е простено просто ей така се качва на главата ти и наистина вече ти писва.. Защото при мене стана точно това простих му защото го обичах,но промени ли си нещо освен това,че повече не ми изневери(поне така мисля). И въпроса не е само в изневярата,въпросът е дали човека на когото вече му е простено за такава ОГРОМНА грешка цени твоята постъпка, дали той изобщо осъзнава колко много държи човека насреща му на него. Просто явно не си изпитвала това унизително и съсипващо връзката чувство. И вярвай ми не дай си боже ако го изпиташ няма никога да го забравиш,ще му простиш но той вече ще знае,че не можеш без него и ще се опитва да те мачка с всеки изминал ден, и един ден когато сте щастливи и внезапно той види тази с която ти е изневерил и втренчи поглед в нея тогава ще осъзнаеш,че си изгубила празно време с човек който може би не те е обичал а просто му е било хубаво с теб в някои мигове.. Просто този който не е падал от високо не знае каква е болката ! Пък аз се борех до колкото можах но защо аз да си провалям живота с човек който не ме цени! Ако му бях изневерила аз, той нямаше даже да ме послуша така,че не говори големи думи! И като не знаеш цялата история не критикувай другите по този начин,защото не си на тяхно място!