.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: 2въроса!

2въроса!

здравейте!искам да ви попитам на какво може да се дължи закъсняването на цикъла ми?не съм правила секс от последния път когато ми дойде (не съм пътувала някъде извън страната или града,че да е заради метеорологичните условия) последните няколко месеца винаги ми идваше на 1 и съща дата,а този месец ми закъснява с 3 4 дена.Идругия ми въпрос е случвало ли ви се когато правите секс да прокървите , не съм била в цикъл нито ще ми идаваше имаше още поне 2 седмици.Може ли да се дължи на това,че не съм била достатъчно мокра и ни ми се е правило секс? благодаря предварително за компетентните отговори!

Може да имаш проблем с хормоните и какво ли още не-без преглед няма как да гадаем! За прокървяването в редки случаи се случва по време на овулация . Не мисля, че е било чак такова протриване, че да прокърви. Най-добре гинеколог

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    за прокървяването-както каза адашката-овулация или протриване
    за закъснението-
    -смяна на климат
    -полов акт за първи път
    -антибиотици
    -настинка
    -пътуване
    -стрес/напрежение
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Надявам се, че сте използвали презерватив,защото ако си прокървила понеже си била в овулация е време да отидеш на лекар...... И не е нормално да ти идва все на една и съща дата. Нормално цикалът е 28 дни, а не един месец.

Цикълът не е както по книжките 28 дни, на някои може да е 24, при други 31, строго индивидуално е за всеки организъм...

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Цикълът не е както по книжките 28 дни, на някои може да е 24, при други 31, строго индивидуално е за всеки организъм...
    Правилно.

Авторке, откога водиш полов живот ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от sexblqn Виж мнението
    Нормално цикалът е 28 дни, а не един месец.
    Нормално е от 21 до 35 дни!

Авторке, колко дни ти е МЦ и на кой ден си прокървила?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Правилно.

Авторке, откога водиш полов живот ?
    от 1 година , не ми е било за1ви път,извинете за глупавия въпрос,но какво значение има дали съм в овулация?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от preslava94 Виж мнението
    от 1 година , не ми е било за1ви път,извинете за глупавия въпрос,но какво значение има дали съм в овулация?
    най-често жените забременяват когато са в овулация
    естествено, ако цикъла ти е нередовен няма как да се определи с точност
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си